ASAYİŞ - 11 Ağustos 2019 Pazar 17:36

Motosiklet istinat duvarına çarptı: 2 yaralı

A
A
A
Motosiklet istinat duvarına çarptı: 2 yaralı

Samsun’da 3 tekerlekli motosikletin yoldan çıkıp istinat duvarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Samsun’da 3 tekerlekli motosikletin yoldan çıkıp istinat duvarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.


Kaza, Samsun-Ankara karayolu 8. kilometre Adalar mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kurban kesiminden dönen Mustafa Ünlü idaresindeki 55 ABB 186 plakalı 3 tekerlekli motosiklet sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki istinat duvarına çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile kızı Hülya Ünlü yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun Valisi Tavlı, makam koltuğunu çocuklara devretti Samsun Valisi Orhan Tavlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda makam koltuğunu çocuklara devretti. Öğrencilerin ilk istek ve temennileri çocuk oyun alanlarının ve okullarda Samsunspor sevgisinin artırılması oldu. Samsun’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ilk olarak Onur Anıtı’nda gerçekleşen törenle başladı. Burada ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar tarafından anıta çelenk sunuldu. Akabinde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Anıttaki törenin ardından İstiklal İlkokulu 2. sınıf öğrencileri Hiranur Özdemir ve Hasan Eymen Kol, Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Burada Vali Tavlı, makam koltuğunu öğrencilere devretti. Koltuğa oturan Öğrenci Hiranur Özdemir yaptığı konuşmada “Göreve başladığımda ilk çalışma olarak çocukların bilinçsizce ekran karşısında olmalarını engellemek için ücretsiz aktivite ve çocuk oyun alanlarının yapılmasını konusunda ilgili birimleri görevlendireceğim. Okullarda teknolojinin yararları kadar olumsuz etkilerinin anlatıldığı bir ders olması konusunda İl Milli Eğitim Müdürümüzün bir çalışma yapmasını istiyorum. Bağımlılıkla mücadele kapsamında okullarımızda akıl ve zeka oyunları sınıfları açılmalı okul bahçelerine aktivite sahaları kurulmalıdır. Bu konuyla ilgili anne, baba eğitimlerinin düzenlenmesi gerekmektedir. Yapılacak çalışmalar konusunda tüm birimlere kolaylıklar diliyorum” dedi. “Samsunspor sevgisini artırılması yönünde hassasiyet bekliyorum” Hasan Eymen Kol ise “Bu güzel şehrimizin güzel çocukları Samsunsporlu futbolculara desteklerine esirgemeyeceklerine inanıyorum. Okullarda ve şehrimizde Samsunspor sevgisinin artırılması yönünde İl Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere tüm birimlerden hassasiyet bekliyorum. Samsun ve Samsunsporumuz bizler için kıymetlidir. Bu şehrin çocukları Samsunsporludur” diye konuştu. Vali Tavlı, verilen talimatların hep beraber takip edileceğini söyledi. Ziyaret fotoğraf çekimi ile son buldu.
İstanbul 23 Nisan’da çocuklara 10 bin adet ücretsiz balık ekmek ikramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Beylikdüzü’nde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ne gelen çocuklara 10 bin ücretsiz balık ekmek ve meyve suyu dağıtıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurdun ve dünyanın birçok bölgesinde çeşitli etkinliklerle kutlanırken Beylikdüzü’nde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı’da çocukları unutmadı. 22 ve 23 Nisan tarihlerinde düzenlenen programda müzeyi ziyaret eden tüm çocuklara 10 bin adet ücretsiz balık ekmek ve meyve suyu dağıtıldı. Kendilerine ikram edilen ekmek arası palamut ekmek yiyen çocukların memnun olduğu görüldü. Çocuklar kendilerine ayrılan alanda mumyalanmış balıkların arasında balıklarını yeme imkanı da buldu. Hüsna Kılıç isimli çocuk balık ekmek verildiği için Kenan Balcı’ya teşekkür ettiğini ifade ederek, “Herkesin çocuk bayramı kutlu olsun” dedi. “Atatürk ülkemizi düşmanlardan kurtardı” Çocuğuyla birlikte Balıkçı Kenan’a gelen Sevgi Demir ise, “Çocuklarımızın mutluluğu ve eğlencesi için geldik. Lezzetliydi” diye konuştu. Dora Mısıroğlu isimli bir diğer çocuk ise, “Atatürk ülkemizi düşmanlardan kurtardı. Tüm çocuklara balık ekmek yemesini tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu. “Çocuklarımıza ne yapsak az gelir” Çocuklara hizmet vermekten memnun olduğunu dile getiren Kenan Balcı ise, “Küçük kardeşlerimiz bizim geleceğimiz her şeyimiz onlar için 23 Nisanı kutluyorum. Derslerine çok çalışmalarını istiyorum. Onlara her şey feda ne yapsak geleceğimiz olan çocuklarımıza az gelir. Afiyet olsun” dedi.