GENEL - 16 Mayıs 2019 Perşembe 09:27

Yıldız: “Samsun’un ilçelerini modern hale getireceğiz”

A
A
A
Yıldız: “Samsun’un ilçelerini modern hale getireceğiz”

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Fatih Yıldız, Samsun’un ilçelerini modern hale getirmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlı olduklarını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Fatih Yıldız, Samsun’un ilçelerini modern hale getirmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlı olduklarını söyledi.


Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, SASKİ Genel Müdürü Fatih Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Başkan Sandıkçı, Yıldız’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarete ilişkin konuşan Başkan Sandıkçı, Yıldız’ın çok önemli alt yapı projelerine imza atacağına inandığını belirterek, “Samsun’un önemli alt yapı projeleri inşallah Fatih Yıldız tarafından tamamlanacaktır. Buna canı gönülden inanıyorum. Samsun’u daha güzel yerlere getireceğine inanıyorum. Fatih beye yeni görevinde başarılar diliyorum. Canik Belediye Başkanı olarak, el ele vererek, ilçemizde büyük projeleri gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.



“Ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız”


Karadeniz’in incisi Samsun’a hizmet edeceği için gurur ve mutluluk duyduğunu dile getiren Fatih Yıldız ise, “Samsun’un ilçelerinin alt yapı sorunlarını çözerek, gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’in de katkıları ile Samsun ilçelerini modern hale getirmek için çalışacağız. Gecemizi gündüzümüze katarak hizmet edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olamasın” diye konuştu.


Öte yandan, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Selahattin Alkan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Dursun Uz ile AK Parti Teşkilat Başkanı Hasan Özdemir de Yıldız’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, makamında vatandaşları ağırlayarak hayırlı olsun dileklerini kabul etti. İl protokol üyelerini, sivil toplum kuruluşu üye ve temsilcilerini, esnafları ve vatandaşları nezaketle karşılayan Başkan Aydın, yeni dönemde Osmangazi’de yapmayı planladıkları projeler hakkında da bilgiler verdi. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, merkez hizmet binasında bulunan başkanlık makamının kapılarını, kendisine tebrik dileklerini iletmek isteyen vatandaşlara açtı. Sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı ile vatandaşları, belirli gün ve saat aralığında makamında kabul eden Başkan Aydın, her kesimden yüzlerce misafirini nezaketle karşıladı. Belirlenen program doğrultusunda, belediye makamını ziyaret eden vatandaşlar, Başkan Aydın’ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Vatandaşlarla görüşerek, talep, öneri ve şikayetlerini dinleyen Aydın, halk tarafından kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi ve sıkıntıların giderilmesi adına da sık sık not aldırdı. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Aydın, “Türkiye’nin en güzel ilçesi Osmangazi’de hemşehrilerimize hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize değer katacak projeleri hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Tebrik ziyaretinden bulunan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Kapılarımız tüm halkımıza sonuna kadar açık olacak” dedi.