GENEL - 28 Kasım 2020 Cumartesi 13:10

Canpolat korona virüs uyarısı

A
A
A
Canpolat korona virüs uyarısı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, korona virüs ile mücadelede alınan tedbirlere uymaları yönünde vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, korona virüs ile mücadelede alınan tedbirlere uymaları yönünde vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.


Atatürk Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulunan Canpolat, işyerlerini ziyaret ederek, esnafla görüştü. Esnafın talep ve önerini dinleyen Canpolat, yürüttükleri projeler ve hizmetlere ilişkin bilgiler verdi.


Küresel bir sorun olan korona virüs ile mücadelede tedbirlere uyulması noktasında da esnaf ve mahalle sakinlerine uyarılarda bulunan Canpolat, pandemi süreci boyunca mahallelerde yıkama ve dezenfekte çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, “Tüm dünya ve ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bizlerde Haliliye Belediyesi olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. İnanıyorum ki, kısa süre içerisinde alınan tedbirlerle eski günlere döneceğiz. Ben vatandaşlarımızdan rica ediyorum; tedbiri elden bırakmayın” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Şukri’yi İstanbul’da kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri’yi İstanbul’da kabul etti. Görüşmede Türkiye ve Mısır ikili ilişkileri, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarıyla ilgili gelişmeler ile küresel ve bölgesel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri’yi İstanbul’da kabul etti. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırıları sürdükçe gerilimin ve çatışmaların bölgeye yayılma riskinin bulunduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan; bölgenin tamamının çatışma sarmalı içine düşmemesi için İsrail-İran gerginliğinin azaltılmasının önemli, bunun için İslam ülkelerinin birlikte çalışmasının ise elzem olduğunu ifade etti. Bölgede kalıcı çözüm için sağduyulu hareketin, stratejik aklın kullanılmasının hayati önemde olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze’deki İsrail zulmünün son bulması için de öncelikle acil kalıcı ateşkesin tesisinin ve insani yardımların Gazze’ye kesintisiz ulaşımının gerekli olduğunu belirtti.