GENEL - 24 Mayıs 2019 Cuma 10:44

Şanlıurfa’da "tencereni ve seccadeni al gel" buluşmaları

A
A
A
Şanlıurfa’da "tencereni ve seccadeni al gel" buluşmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ’Tencereni ve Seccadeni Al Gel’ kardeşlik sofrasında gelen binlerce vatandaş aynı sofrada buluşuyorManeviyat ve huzurun başkenti Şanlıurfa’da, Ramazan ayında çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ’Tencereni ve Seccadeni Al Gel’ programı ile paylaşmanın ve kardeşlik hissiyatını oluşturmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ’Tencereni ve Seccadeni Al Gel’ kardeşlik sofrasında gelen binlerce vatandaş aynı sofrada buluşuyor


Maneviyat ve huzurun başkenti Şanlıurfa’da, Ramazan ayında çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ’Tencereni ve Seccadeni Al Gel’ programı ile paylaşmanın ve kardeşlik hissiyatını oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ramazan ayı boyunca her perşembe günü ’Tencereni ve Seccadeni Al Gel’ programında Şanlıurfalı kadınlar evde hazırladıkları yemekleri Rabia Meydanı’nda kurulan kardeşlik sofrasında hiç tanımadıkları insanlarla paylaşıyor. İftar programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Bayuk, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün eşi Betül Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, AK Parti il teşkilatı yöneticileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Burada bir açıklamada bulunan Bayuk, Büyükşehir Belediyemizin başlatmış olduğu ’Tencereni ve Seccadeni Al Gel’ programı yoğun ilgi görüyor çok güzel bir katılım var. Halkımız Rabia Meydanı’nda evinde pişirdiği yemeklerini tencerelerle buraya getirip ramazan ayının ve bu mübarek günlerin verdiği güzellikle burada bir kaynaşma ve dayanışma içerisinde hep birlikte iftar açıyorlar. Büyükşehir Belediyemiz de bu anlamda üzerine düşen her türlü görevi yaparak burada halkımızı bir arada iftar yapmasını kaynaşmasını sağlamaktadır. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Halkımıza da duyarlılığı için teşekkür ederim. Güzel bir dayanışma örneği burada yaşanıyor" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Başkan Çavuşoğlu, Denizlili sanayicileri yalnız bırakmadı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılarak Denizlili sanayicileri yalnız bırakmadı. Türkiye’nin en büyük doğal taş fuarına katılan Denizlili 59 firmayı ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu “Katma değer oluşturacak ürünlerle markalaşan bir Denizli istiyoruz” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İzmir’de doğal taş sektörünü bir araya getiren 29. Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılarak Denizlili sanayicileri yalnız bırakmadı. Başkan Çavuşoğlu, fuar öncesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Cemil Tugay’ı ziyaret etti. Daha sonra Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılan Denizlili 59 firmayı tek tek ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu, fuarın başarılı geçmesini diledi. Başkan Çavuşoğlu burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, fuarın çok değerli ve özel olduğunu belirterek, Denizlili firmalara destek olmak için yanlarında olduklarını kaydetti. Katma değer oluşturacak bir sistemin mihenk taşı olması için gayret edeceklerini vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, “Denizli’nin, Türkiye’de katma değer oluşturacak ürünler açısında kendini geliştirmesi gerekiyor. Klasik usullerle devam edecek olursak dünyanın gerisinde kalmaya başlıyoruz. Katma değer oluşturacak ürünlerle markalaşan bir Denizli istiyoruz” dedi. “Denizli’nin talihini değiştireceğiz” Denizli’nin marka olması için her şeyi yapacaklarını ifade eden Başkan Çavuşoğlu, “Bunun için bir sürece ihtiyacımız var. Tarımda, turizmde, hayvancılıkta hiç bitmeyecek bu sektörlerden başlayarak teknolojiye de ayak uydurup Denizli’nin talihini değiştireceğiz. Denizli’de fuarcılığın gelişmesi, kendi sektörlerinde ayakları yere basan dünyaya vizyoner olabilecek fuar çalışmalarımız da olacak” dedi. Öte yandan Başkan Çavuşoğlu, İzmir temasları kapsamında CHP İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.