GENEL - 06 Aralık 2018 Perşembe 15:45

Şırnak Valiliği ve Başsavcılığı arasında protokol

A
A
A
Şırnak Valiliği ve Başsavcılığı arasında protokol

Şırnak Valiliği ile Cumhuriyet Başsavcılığı arasında “Denetimli Serbestlik İşbirliği” protokolü imzalandı.

Şırnak Valiliği ile Cumhuriyet Başsavcılığı arasında “Denetimli Serbestlik İşbirliği” protokolü imzalandı.


Şırnak Valiliği ile Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı arasında haklarında kamuya yararlı işte çalıştırılması kararı verilen hükümlülerin çalışmaları ile ilgili işbirliği protokolü imzalandı. Protokol Vali Mehmet Aktaş ve Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz tarafından imzalandı. Vali Aktaş, “Denetimli serbestlik uygulaması kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştırılacak şahıslarla ilgili Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığımız ve Şırnak Valiliğimiz arasında protokol imzaladık. Bu protokol kapsamında, bu haktan faydalanacak olan hükümlüler ihtiyaçlara göre kamu kurum ve kuruluşlarımızda istihdam edilecekler. Orda kamu hizmeti verecekler. İlimizdeki hizmetlerin daha etkin ve verimli geçmesi için katkıda bulunacaklar. Protokolün hem ilgililere ve hem de şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz ise, “2018 yılı içerisinde toplam 290 hükümlümüz toplamda 77 bin 200 saat olmak üzere kamu yararına çalıştırılmışlardır. Bu bağlamda hem hükümlülerimizi topluma kazandırıyoruz. Böyle bir projeyle de Şırnakımıza katkıda bulunuyoruz. Bu protokolden dolayı Valimiz Mehmet Aktaş’a ve ilgililere teşekkür ederiz” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Hamza Dağ: “İzmir’i Atatürk’ün hayalindeki gibi yapmak istiyoruz” Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Bizim hedefimiz İzmir’e çağlar atlatmaktır. Bizim amacımız İzmir’i, Bayındır’ı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayalindeki gibi yapmak. İsmine, namına yakışır gibi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktır” dedi. Seçim çalışmalarını sürdüren Hamza Dağ, Cumhur İttifakı Bayındır Belediye Başkan Adayı Uğur Demirezen tarafından ilçede düzenlenen mitinge katıldı. Hamza Dağ, binlerce hemşehrisinin katılım gösterdiği mitingde, seçime artık sayılı saatlerin kaldığını belirterek, “Yıllar boyunca bu şehrin sokaklarında aşkla gezdim, aşkla hizmet ettim. 1 Nisan’dan itibaren Bayındırlı, İzmirli kardeşlerimin hizmetkarı olacağız. Bizim gayemiz sadece hizmettir. Bizim hedefimiz İzmir’e çağlar atlatmaktır. Bizim amacımız İzmir’i, Bayındır’ı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayalindeki gibi yapmak. İsmine, namına yakışır gibi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktır” ifadelerini kullandı. “Kutuplaşmanın önüne geçeceğiz” Hamza Dağ, İzmir’i imar ve inşa edeceğini vurgulayarak, “Kısır tartışmaları, İzmirli hemşehrilerime zerre faydası olmayan hatta zararı olan kutuplaşmanın önüne geçeceğiz. Biz hep birlikte sizlerle İzmir’i dünya kenti yapmaya geliyoruz. Öyle bir İzmir ve Bayındır hayal ediyoruz ki; sokaklarının huzur ve güvenli olduğu, gençlerinin geleceğe umutla baktığı, kimsenin kendini ötele hissetmediği bir İzmir. İşte bu hayali gerçeğe dönüştürmek için birlikte umuda koşacağız. Ben sizlere eşsiz İzmir’i, eşsiz Bayındır’ı kuracağımı vaat ediyorum, söz veriyorum” diye konuştu. Hastane müjdesi Hamza Dağ, konuşmasının sonunda Uğur Demirezen ile birlikte Ankara koridorlarında yürütecekleri mesai sonucunda Bayındır’a yeni hastane yapacaklarının müjdesini verdi.