SPOR - 12 Ocak 2021 Salı 12:37

Hakan Genç: “3 Futbolcuyu kadromuza katacağız”

A
A
A
Hakan Genç: “3 Futbolcuyu kadromuza katacağız”

Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Genç, devre arasında takıma 2 veya 3 futbolcu takviye edeceklerini söyledi.

Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Genç, devre arasında takıma 2 veya 3 futbolcu takviye edeceklerini söyledi. Genç, “2-3 futbolcu ile yollarımızı ayıracağız, yerine de 2-3 tane kadromuza yeni futbolcu katacağız. Amacımız iyi bir mücadele vermek ve Play-Off oynamak” dedi.


2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor’da Kulüp Başkanı Hakan Genç, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde düzenlenen programda konuşan Genç, “Sivas Belediyespor şehrimizin ikinci büyük takımı. Bana göre başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Çünkü mütevazi bütçelerle, ruhunu ortaya koyan ve mücadele eden bir takım ortaya koyduk. Yönetim olarak sorumluluğumuzun farkındaydık. Elimizden gelen tüm mücadeleyi gösterdik. Gerçekten daha iyi olabilirdik. Play-Off dediğimiz basamağın içerisinde yer alabilirdik ama futbol bu. Bazen hedefleriniz uyum sağlamıyor. İlk başta şu hedefle yola çıktık, birincisi güzel futbol oynayacağız dedik. Bu sözümüzde de durduk. Kesinlikle takımımızın futbolu gerçekten çok güzel. İkincisi de Play-Off oynatmak istiyoruz dedik. Play-Off’a çok uzak değiliz. Aramızda 3-5 puan fark var. Çok fark yok. İkinci devre takımımıza birkaç tane daha takviye yapmayı düşünüyoruz. Başarabilirsek, bu şehre Play-Off heyecanı yaşatmak istiyoruz. Gerçekten güzel ve mütevazi bir takımız. Ağırlıklı olarak da Sivaslı futbolcular da gerçekten çok fazla. Futbolcuları, teknik heyetimizi ve yönetimimizi ligi bu noktada tamamladıkları için kutluyorum” dedi.



“Play-Off oynatmak istiyoruz”


Cuma günü Antalya kampının başlayacağını ifade eden Başkan Genç, “Bu Cuma takımımızı kampa götürüyoruz. 7 gün sürecek. Kampımız Antalya’da olacak. Ligin arası çok az. Hatta Süper Lig’de kamp yapabilen takım dahi yok. Bizim ligimizde de 15 gün kadar boşluğumuz var. 7 gün kadar bir kamp yapacağız. Şuan futbolcu araştırıyoruz. Transfer kolay olmuyor. Ligde ortalama 400-500 bin liradan bahsediliyor, bu da yarım dönem için. Bizim kulübümüzün bu kadar bütçesi yok. Bizde kendi gücümüzün yettiği olabilecek en iyi futbolcuları almaya çalışıyoruz. Şuana kadar görüştüğümüz kişilerle sonuç almak üzereyiz ama netleşmeden herhangi bir isim paylaşamıyoruz. 2-3 güne kadar 2-3 futbolcuyu kadromuza katacağız. Giden birkaç arkadaşımız da olacak. 2-3 futbolcu ile yollarımızı ayıracağız, yerine de 2-3 tane kadromuza yeni futbolcu katacağız. Amacımız iyi bir mücadele vermek. Gerçekten Play-Off oynatmak istiyoruz. Üst lige çıkmak belki biraz daha iddialı olur ama Play-Off heyecanını şehre yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.



Gazetecilere forma hediye etti


Programın ardından Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Genç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Sivas’ta görev yapan gazetecilere 58 sırt numaralı Sivas Belediyespor forması hediye etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tunceli Tunceli’de güvenlik korucuları afet durumlarına etkin müdahale için eğitim alıyor Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde görev yapan güvenlik korucularına verilmeye başlanan afet ve acil durum eğitimleri devam ediyor. Tunceli’de güvenlik korucularına yönelik verilen, afet farkındalık eğitimleri çerçevesinde, Çemişgezek ilçesinde görev yapan güvenlik korucularına, gruplar halinde afet ve acil durum eğitimleri veriliyor. Teorik ve pratik eğitimlerin yanında deprem anı ve sonrası, afet acil durumları, sahada çeşitli etkenlerden yaralanmalar ve karşılaşılabilecek sağlık durumları için temel ilk yardım eğitimleri verildi. Çemişgezek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Zeki Aslan tarafından güvenlik korucularına hem sözlü hem de tatbiki olarak çeşitli yaralanma ve ani sağlık krizlerine müdahale ve temel yaşam desteği konularında bilgiler sundu. ’’Afet acil durum eğitimlerini önemsiyoruz’’ Güvenlik korucularına temel ilk yardım eğitimi veren Dr. Mehmet Zeki Aslan, "Çemişgezek ilçemizde güvenlik korucularına afet, acil durum eğitimleri devam ederken, biz de güvenlik korucularımıza yönelik ilk yardım, temel yaşam desteği eğitimleri verdik. Eğitim sonrasında sorulan soruları yanıtladık. Ülkemiz deprem ülkesi. Bu açıdan afet acil durum eğitimlerini önemsiyoruz. Güvenlik korucularımızın da bu konuda çok duyarlı olduklarını gördük" dedi. Tunceli Jandarma Arama Kurtarma (JAK) uzman ekipler tarafından teorik ve pratik şekillerde verilen eğitimlerle, güvenlik korucularının doğal afetlerde arama kurtarma faaliyetlerindeki imkan ve kabiliyetinin artırılması, meydana gelebilecek doğal afetlere etkin müdahale edilmesi amaçlanıyor.
İstanbul Esenyurt’ta refüj ve kavşaklar yenileniyor Esenyurt Belediyesi, ilçede tahribata uğramış refüj ve kavşakların boyamasını ve onarımını yaparak sokakları estetik bir görünüme kavuşturuyor. İlçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam eden Esenyurt Belediyesi, rotasını Yeşilkent Mahallesi, Ahmet Arif Caddesi’ne çevirdi. Belirlenen noktalarda çalışmalarını sürdüren belediye, yol bordürü uygulaması yapmanın yanı sıra refüjlere de boyama işlemi gerçekleştirdi. Esenyurt halkının rahat ve güvenilir bir şekilde seyahat etmesi ve sokakları estetik açıdan güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmaları ilçe geneline yaydıklarını ifade eden belediye yetkilileri, bu ve benzer çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti. “Sürücülerin kavşakları fark etme durumu artıyor” Belediye bünyesinde yol planlama ve trafik şefi olarak görev yapan Yakup Mehmetçik, çalışmaları ilçe geneline yayacaklarını ifade ederek şunları söyledi: “Şu an devlet hastanesi kavşağında, yeni adıyla Yaşar Kemal Meydanı’ndaki büyük kavşakta bordür boyama çalışması yapıyoruz. Aynı zamanda sürücülerin sağlıklı ilerleyebilmesi için refüj boyamalarını da yeniliyoruz. Bu çalışmayla bordürler, refüjler ve kavşaklar hem estetik açıdan daha güzel bir görünüme kavuşuyor hem de trafikteki sürücülerin kavşakları fark etme durumu artıyor. Bu çalışmalarımızı Esenyurt geneline yayarak hızlı bir şekilde yolları yenileyeceğiz.”
Şırnak Dicle Elektrik çalışanlarına uzun namlulu silahlarla saldıranlardan 4’ü serbest bırakıldı Dicle Elektrik Şırnak İl Müdürlüğü’ne bağlı 2 kişilik ekibi İdil’e bağlı Okçu köyünde kaçak kontrolü yaparken engelleyerek rehin alan, üzerlerine kurşun sıkan ve darp ederek yaralayan saldırganların yakalanabilmesi amacıyla jandarma tarafından yapılan soruşturma kapsamında 12 kişi gözaltına alındı. Sanıklardan 4’ü ise sevk edildikleri savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Önceki gün Okçu köyüne kaçak kontrolü için giden Dicle Elektrik ekibi, geçici köy korucusu olduğu ileri sürülen bir kişi tarafından engellenerek rehin alındı. Ardından bu şahsın haber vermesi üzerine toplanan 30 kadar kişi, ekipteki 2 görevliyi silah dipçikleri, sopa, tekme ve yumruklarla darp etmeye başladı. Saldırıdan kurtulmak için kaçmak isteyen bir çalışana silahla ateş açılırken, diğerinin ise darp sonucu burnu kırıldı. Yaralı olarak kurtulan 2 Dicle Elektrik çalışanı İdil Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken şirket avukatları saldırganlar hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Savcılığa sevk edilen 4 saldırgan ifade sonrası serbest kaldı Bunun üzerine İdil İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında saldırıyı gerçekleştirdikleri ileri sürülenlerden 12 kişi gözaltına alındı. Kimlik tespitleri gerçekleştirilen 12 kişiden aralarında Kaleşinkof silahıyla görevlileri rehin alan şahsın da bulunduğu 4 kişi teşhis edildi. Teşhis edilen 4 sanık, gerekli işlemlerin ardından savcılığa sevk edildi. İfadeleri alınan sanıklar daha sonra serbest bırakıldı. “Elektrik hırsızlığı ile mücadeleye devam edeceğiz” Serbest bırakılma kararı sonrası görüşlerini paylaşan Dicle Elektrik yetkilileri, “Çalışma arkadaşlarımız gece gündüz, kesintisiz elektrik hizmeti sağlamak için bazen yoğun kar yağışı bazen de yoğun güneş altında görev yapmaya devam ediyor. Görevi, borcunu ödeyen abonelerin hukukunu korumak adına kaçak tespiti yapmak olan çalışma arkadaşlarımız ise zaman zaman hayatlarını tehlikeye atabilecek durumlarla karşı karşıya kalıyor. Silahla rehin alınan ve şiddet gören çalışma arkadaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun diliyor, hukuk mücadelesinde ve tedavi süreçlerinde daima yanlarında olacağımızı bir kez daha yineliyoruz. Bu türden yıldırma maksatlı eylemlere karşın, elektrik hırsızlığının her türlüsü ile mücadeleye devam edeceğimizi de bu vesileyle bir kez daha hatırlatıyoruz” ifadelerine yer verdi.