SPOR - 04 Aralık 2018 Salı 15:48

Sivas Belediyespor - Trabzonspor maçının ardından

A
A
A
Sivas Belediyespor - Trabzonspor maçının ardından

Ziraat Türkiye Kupası 5.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında 2-2 biten Sivas Belediyespor-Trabzonspor maçının ardından her iki takımın teknik direktörü müsabakayı değerlendirdi.


Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında TFF 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısının ardından mücadeleyi değerlendiren Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, iyi bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek, "Dolayısıyla o lig adına da kaliteli işler yapabilecek oyunculara sahip bir rakibe karşı oynadık. İki takım adına da son derece ciddi bir müsabaka oldu. Takım genelinde oynayabilecek bütün oyuncularımızı görme imkanı bulduk. Bizim açımızdan da iyi bir hazırlık oldu. Rakibimize bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum. Biz de bu maçı artık bırakıp yarından itibaren lig maçının hazırlıklara başlayıp aynı ciddiyetle, aynı disiplinle hazırlanacağız" dedi.


Sivas Belediyespor antrenörü Yılmaz Dağ ise Ziraat Türkiye Kupası’na kulüp olarak ayrı bir motivasyon ve heyecan kattıklarını söyledi. Kupada Türkiye’nin güzide takımları arasında yer alan Trabzonspor ile karşılaştıklarını ifade eden Dağ, "Özellikle futbolcularımız Trabzonspor’a karşı ellerinden geleni yaptılar. Ufak tefek hatalar haricinde çok güzel bir müsabaka ortaya koydular. Bunun neticesinde sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldık. Ama ufak hatalar dışında girdiğimiz pozisyonlar, oynadığımız oyun ve verdiğimiz mücadeleden dolayı hepsini cani gönülden tebrik ediyorum. Trabzonspor’u bugün sahamızdaki müsabakada elimizden kaçırdığımızı düşünüyorum. Yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik, daha farklı bir skorla camiamızı sevindirebilirdik. Ama yine canları sağ olsun. Çok güzel bir oyun ve çok güzel goller sonucu sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Alaşehir’de öğrenciler tiyatro yeteneklerini sergileyecek Manisa’nın Alaşehir ilçesinde "100. Yıl Projeleri" kapsamında 9 ayrı okulda oluşturulan tiyatro grupları, yıl boyunca yaptıkları hazırlıkları 3-10 Mayıs tarihleri arasında Alaşehirlilere sergileyecek. Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "100. Yıl Projeleri" çerçevesinde tiyatro şenliği düzenliyor. Proje kapsamında 9 ayrı okulda öğrencilerinden oluşan tiyatro grupları, yıl boyunca yaptıkları hazırlıkları Alaşehirlilerle buluşturacak. Okulların hazırlamış olduğu tiyatrolar 3-10 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olarak sergilenecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, "En iyi eğitim, yaparak ve yaşayarak öğrenmedir. Yaparak ve yaşayarak öğrenilen bilgi ve beceriler çocuklar üzerinde kalıcıdır. Çalışmalarımızda amacımız, çocuklarımızın var olan yeteneklerini, gizli kalmış ortaya çıkarılmasına fırsat bulunamamış yetenekli öğrencilerimizi ortaya çıkarabilmek, kendilerine güvenlerini artırmak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 2023-2024 eğitim öğretim yılında uygulamaya koyduğu ’100. Yıl Projeleri’nden biri olan tiyatro şenliği, 9 okulumuzun sergileyeceği tiyatro etkinlikleri ile 3 Mayıs 2024 tarihinde sahnelenmeye başlayacak ve 10 Mayıs 2024 tarihine kadar sürecek. Oyunlar ücretsiz ve halka açık olarak oynanacaktır. Alaşehir’de ilk kez düzenlenen tiyatro şenliğine, katılan katkı sunan, emek veren okul müdürlerimizi, çocuklarımızı çalıştıran öğretmenlerimizi ve etkinliğin asıl mimarı olan çocuklarımızı tebrik ediyor ve her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Herkesi tiyatro şenliğimize davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz" dedi.
Balıkesir Ekipler Korhan Berzeg’e ait yeni bulguların peşine düştü Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’nde dere yatağında bulunan kimlik, kemik ve elbise parçalarının kayıp Ekonomist Korhan Berzeg’e ait olduğu değerlendirilirken, bölgede yeniden detaylı arama çalışmaları başlatıldı. Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı kırsal Armutlu Mahallesi’nde, bundan tam 313 gün önce yürüyüş yapmak için köpeği Tina ile birlikte evinden ayrılan Ekonomist Korhan Berzeg’den (83) bir daha haber alınamamıştı. Armutlu’ya komşu konumda olan Gelgeç Mahallesi’nde konu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gelgeç Mahalle Muhtarı Ahmet Gülay tarafından mahalleye gelen içme suyu ile ilgili dere yatağında gözlem yapıldığı esnada Korhan Berzeg’e ait olduğu düşünülen kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Muhtar Ahmet Gülay’ın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Cumhuriyet savcısı ile jandarma ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından bulunan kemik parçaları Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bugün ise kimlik, kredi kartı, kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğu bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı. Bölgede, Korhan Berzeg’e ait farklı bulgular aranıyor. Diğer yandan, Korhan Berzeg’in İngiltere’de yaşayan kızı Nisa Berzeg’in Türkiye’ye dönmek üzere bu sabah yola çıktığı öğrenildi.