GENEL - 16 Mart 2019 Cumartesi 18:12

Cumhurbaşkanı aldığı köfte sözüne karşılık Tekirdağ’a eli boş gelmedi

A
A
A
Cumhurbaşkanı aldığı köfte sözüne karşılık Tekirdağ’a eli boş gelmedi

31 Mart seçimleri kapsamında Tekirdağ’da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Ankara’da aday tanıtım toplantısında aldığı köfte sözüne karşılık Tekirdağ’a eli boş gelmedi.

31 Mart seçimleri kapsamında Tekirdağ’da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Ankara’da aday tanıtım toplantısında aldığı köfte sözüne karşılık Tekirdağ’a eli boş gelmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması sonunda mitingi dolduran vatandaşlara çay dağıttı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ’da miting alanında daha önce Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısını hatırlatarak, “Aday tanıtımı için Ankara’ya geldiğinde Mestan Özcan kardeşimize ‘Köfteler nerde Mestan’ diye sormuştum. Kendisi da bana ‘Sayın Cumhurbaşkanım taş yerinde ağırdır. Size köfteyi Tekirdağ’a ısmarlayacağız’ demişti. Bizde şimdi çıktık geldik” dedi.



“Ama bayanlara, erkeklere yok”


Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında, “Köftenin yanında içeceğimiz çayları da ben getirdim. Herkese yetmeyebilir ama bayanlara. Erkeklere yok. Bayanlar çayı demleyecek, beylere de ikram edin” ifadelerini kullanarak sahneden vatandaşlara çay dağıttı.


Daha sonra sahneye gelene AK Parti belediye başkan adayları da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşlik ederek sahneden vatandaşlara çay dağıttı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve 77 puan ile lider olan Amed Sportif Faaliyetleri Başkanı Aziz Elaldı, “Emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişi gelecek. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamı da 1 milyon insanın il dışından gelmesi. Bizim sevincimize ortak olmak için, karnavalımıza katılmak için gelecekler” dedi. Basın mensuplarıyla Kayapınar ilçesindeki Amedspor Şeyhmus Özer Tesisleri’nde bir araya gelen Elaldı, Iğdır maçı ile ilgili birçok sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Elaldı, stadyumun toplam kapasitesi 33 bin kişilik olduğunu, ama emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişinin geleceği öngörüldüğünü söyledi. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamına göre ise 1 milyon insan il dışından gelmesi beklendiğini aktaran Elaldı, “Bizim sevincimize ortak olmak için karnavalımıza katılmak için gelecekler. Bu gelen insanların çoğu stadyuma girip o şampiyonluk maçını birebir yaşamak istiyor. Bilet satışlarımız bitti. İki gündür bundan dolayı da bir takım tatsızlıklar oluştu. Böyle büyük organizasyonda eksiklikler olabiliyor. Ama nihayetinde talep çok fazla olduğu için ne kadar özen göstersek de illaki aksaklık oluyor. Taraftarlarımızdan, camiamızdan ve halkımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz" dedi. İl Spor Güvenlik Kurulu’nca yapılan toplantıda alınan taraftar yasağına ilişkin de konuşan Elaldı, “Iğdır’dan gelen arkadaşlarımız var. Biz onlarla beraber bu maçı izleyeceğiz. İskenderun’da yaptığımız tribünü burada yapacağız. Iğdır’dan isteyen taraftar gelsin, biz onları misafir edeceğiz” ifadelerinde bulundu.