GENEL - 03 Ocak 2019 Perşembe 18:09

Ergene Belediyesi çalışmalarını yaz- kış sürdürüyor

A
A
A
Ergene Belediyesi çalışmalarını yaz- kış sürdürüyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Halil Pehlivan ve Halide Edip Adıvar sokakların da parke taş çalışması yapılıyor.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Halil Pehlivan ve Halide Edip Adıvar sokakların da parke taş çalışması yapılıyor.


Hizmet belediyeciliği ile vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Ergene Belediyesi, ilçe genelinde kilit parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan Halil Pehlivan ve Halide Edip Adıvar sokakların da parke taş çalışmalarına başlandı.


Darbe direnci ve yük taşıma kabiliyeti olan dayanıklı kilit parke taşlar ile döşenen Ergene’deki sokaklar daha sağlam ve daha modern bir görünüme kavuşuyor. Yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi Halil Pehlivan ve Halide Edip Adıvar sokaklarında ki çalışmalarını tamamlayıp hazırlanan planlar çerçevesinde sorunlu görülen diğer sokaklarda çalışmalarına başlayacak.


Yapılan bu güzel çalışmadan dolayı sokaklarının daha güzel bir hale geldiğini belirten mahalle sakinleri, hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirterek Ergene Belediyesi’ne teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bayrampaşa’da "ayak ezme" tartışması kanlı bitti: 1 ölü Bayrampaşa’da bir esnafın kardeşi, aracıyla başka bir esnafın oğlunun ayağını ezdi. Şahıs hastane masraflarını karşılamayınca esnaflar arasında çıkan bıçaklı kavgada, ayağı ezilen kişinin babası hayatını kaybetti. Kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, 22 Nisan tarihinde sabah 10.00 sıralarında, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, geçtiğimiz ay, restoran işletmecisi Adem G.’nin kardeşinin kullandığı araç, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan K.’nın oğlunun ayağını arabayla ezdi. Kazada, aracın içinde bulunan Adem G., hastane masraflarını ödemedi. Bunun üzerine Adem G. ile Ercan K. arasında tartışma çıktı. Tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Ercan K., Adem G. ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ercan K., o esnada kardeşi Cengiz K.’yı aradı. Dükkana gelen Cengiz K. ise bıçak darbelerinden kendini korudu. İki çocuk babası Ercan K. (47), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kavga anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ercan K.’nın cenazesi, defnedilmek üzere Giresun’a götürüldü. Şüphelilerin daha önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulundukları öğrenildi. Öte yandan konuyla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde, Ercan K. ve oğlu Anıl K.’nın Adem G. ve Metin G. ile aralarında daha önceden alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi. Çalışmalar kapsamında Adem G. ile kuzeni olduğu belirlenen Metin G. isimli şüpheli şahıslar aynı gün polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, “kasten öldürme” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.