SPOR - 04 Nisan 2019 Perşembe 11:27

Hekimoğlu’ndan Nazilli Belediyespor camiasına teşekkür

A
A
A
Hekimoğlu’ndan Nazilli Belediyespor camiasına teşekkür

TFF 3.

TFF 3. Lig takımlarından Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, dostluk ve fair-play ruhunu taşıyan yöneticiler olduğu sürece Türk spor ve futbolunun çok iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi.


TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon, en yakın takipçisi Nazilli Belediyespor ile deplasmanda oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı. Trabzon temsilcisi grupta 56 puanla lider durumda olurken, Nazilli Belediyespor ise 54 puan ile 2. sırada yer aldı. İki takım arasında dün oynanan maç öncesinde ise kulüp yöneticileri fair play adına önemli mesajlar verdi.


Hekimoğlu Trabzon Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, Nazilli’ye ayak bastıkları ilk dakikadan itibaren büyük bir ilgiyle karşılandıklarını belirterek, "Nazilli’ye ulaştığımız ilk dakikadan, ilçeden ayrıldığımız son saniyeye kadar yanımızda bulunan Nazilli Kaymakamımız İbrahim Küçük ve Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı dostum Özgen Türker’e şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum. Gerek şahsıma gerekse de yönetim kurulumdaki arkadaşlarıma göstermiş oldukları yakın ilgi, alaka ve misafirperverlik bizleri son derece onurlandırmıştır. Sporcu kafilemizi ziyaret eden bu iki değerli şahsiyetin oyuncularımıza ve teknik heyetimize karşı samimi ve içten yaklaşımları bizleri oldukça mutlu etmiştir. Güzel İlçemiz Nazilli de Kaymakamlık yapıp spora ve dostluklara üst düzeyde önem veren böyle bir mülki amiri tanımanın sonsuz keyfiyetini yaşamaktayız. Özellikle de Nazilli Belediyespor Başkanı Özgen Türker’in spora olan çağdaş bakış açısı bir kulüp başkanı olarak şahsımı, Türk futbolunun geleceği adına umutlandırmıştır. Her şeyden önce dostluk ve fair-play ruhunu taşıyan böyle yöneticiler olduğu sürece Türk spor ve futbolunun çok iyi yerlere geleceğinden en ufak kuşku duymadığımı belirtir, en derin saygı ve sevgilerimi sunarım” ifadelerini kullandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kağıthane’de 23 Nisan coşkusu Kağıthane’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” büyük bir coşku ile kutlandı. Kağıthane Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuk şenliği düzenlendi. Hasbahçe Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinliklerde; geleneksel oyunlar, şişme oyun grupları, beceri atölyeleri, jonglör gösterileri, palyaço şov ve çocuk şarkıları yarışmaları yapıldı. Etkinlik alanında çocukların seveceği ikramlar da Kağıthane Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sunuldu. Ayrıca Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından; Gültepe Kültür Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla program düzenlendi. Programda çocuklar birbirinden güzel şarkı, şiir ve dans gösterileri ile bayramlarını kutladı. Düzenlenen programa; Kaymakam Niyazi Erten, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı ve çok sayıda vatandaş çocuklarıyla beraber katılım gösterdi. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Çocuklarımız ile beraber 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladık. Çocuklarımız aileleriyle beraber güzel vakitler geçirdiler. Bugün aynı zamanda milletimizin inancının ve iradesinin temsilcisi meclisimizin kuruluşunun 104. Yıldönümü. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadele kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi şükranla ve minnetle anıyorum” dedi. Başkan Öztekin; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kağıthane Belediye Başkanlığı görevini temsili olarak İsmail Erez İlkokulu öğrencisi Taha Mert Aydın’a devretti.