SPOR - 11 Mayıs 2019 Cumartesi 10:42

Onazi’den heyecanlandıran transfer paylaşımı

A
A
A
Onazi’den heyecanlandıran transfer paylaşımı

Trabzonspor’un Nijeryalı oyuncusu Ogenyi Onazi, İsrail’in Hapoel Beer Sheva’da takımında forma giyen milli takımdan arkadaşı John Ogu’nun, Trabzon’a geleceğini ima eden paylaşımı taraftarları heyecanlandırdı.

Trabzonspor’un Nijeryalı oyuncusu Ogenyi Onazi, İsrail’in Hapoel Beer Sheva’da takımında forma giyen milli takımdan arkadaşı John Ogu’nun, Trabzon’a geleceğini ima eden paylaşımı taraftarları heyecanlandırdı.


Uzun zamandır Trabzonspor’un transfer gündeminde olan ve İsrail’in Hapoel Beer Sheva takımında sezon sonunda ayrılacağını açıklayan John Ogu’nun, bordo-mavili kulübe transferi iyice gün yüzüne çıktı. Daha önce Nwakaeme ile sosyal medyada bordo-mavili taraftarları heyecanlandıran Trabzonspor paylaşımları yapan Ogu, bu kez Nijerya Milli takımından arkadaşı Onazi’nin yaptığı paylaşımlarla oyuncunun sezon sonunda Trabzonspor’a geleceğini ima etti.


İnstagram hesabından bir paylaşımda bulunan Onazi, milli takımdan arkadaşı olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu John Ogu’ya, "Geldiğinde odan böyle olacak" şeklinde bir mesaj yollayarak transferin sinyalini verdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya: “7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik ‘Bozdoğan-29’ operasyonlarında 23 şüpheli yakalandı” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-29” operasyonlarında 23 şüphelinin yakalandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-29” operasyonları düzenlendi. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Çanakkale, Hatay, Konya, Sakarya, Tekirdağ, Yalova ve Yozgat olmak üzere 7 ilde düzenlenen operasyonlar sonucu DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten, Hatay’da 10, Yalova’da 5, Konya’da 1, Yozgat’ta 3, Çanakkale’de 1, Sakarya’da ise 2 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullanırken 1 Haziran 2023 - 22 Nisan 2024 tarihleri arasında 10 aylık süre içinde DEAŞ terör örgütüne yönelik toplam bin 422 operasyon düzenlendiğini açıkladı. Operasyonlarda 2 bin 991 şüpheli yakalanırken bunlardan 718’i tutuklandı. 566’sı hakkında ise adli kontrol kararı verildi.