Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Uşak
Süpermoto ve MotoMini heyecanı Uşak’ta başladı
23 Mayıs 2026 Cumartesi - 20:26:05
Türkiye Süpermoto Şampiyonası, ANLAS MiniGP 110 ve FIM MotoMini Türkiye Serisi’nin 2. ayak yarışları Uşak’ta başladı. Organizasyon kapsamında bazı kategorilerde ilk yarışlar bugün gerçekleştirildi. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yarış takviminde yer alan Türkiye Süpermoto Şampiyonası, ANLAS MiniGP 110 ve FIM MotoMini Türkiye Serisi’nin 2. ayağı, Uşak Süpermoto Pisti’nde serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başladı. Virajlarda çekişmeli mücadelelerin yaşandığı yarışlar, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Şampiyonanın 2. ayağında Süpermoto Open, Süpermoto Senior, Süpermoto S3, Süpermoto 85 cc, Süpermoto 65 cc, 50 cc ve 50 cc Mini kategorilerinde toplam 49 sporcu piste çıktı. Birbirinden farklı viraj alma teknikleriyle yeteneklerini sergileyen sporcular, seyircilere adrenalin dolu bir gün yaşattı. Teknik kontrollerin ardından serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayan organizasyonda, bugün 50 cc, 50 cc Mini, ESMini, 65 cc ve 85 cc kategorilerinin ilk yarışları da gerçekleştirildi. Şampiyona, yarın yapılacak yarışlarla devam edecek.
22 Mayıs 2026 Cuma - 20:00
Uşak’ta bayram süresince 5 bin 214 güvenlik personeli görev yapacak
Uşak Valisi Serdar Kartal, Ankara-Uşak kara yolunda bulunan Şehit Abdullah Bıyık Uygulama Noktası’nı ziyaret ederek yürütülen denetimleri yerinde inceledi. Uşak Valisi Serdar Kartal, Kurban Bayramı öncesinde Ankara-Uşak kara yolunda bulunan Şehit Abdullah Bıyık Uygulama Noktası’nı ziyaret ederek yürütülen denetimleri yerinde inceledi. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Taner Çiftçi ile İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Özgür Kılıç’tan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Kartal, görev başındaki güvenlik personeline kolaylıklar diledi. Denetim noktası sırasında polis ekiplerince durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcularla sohbet eden Kartal, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak trafik kurallarına uyulmasının önemine dikkat çekti. Araçlarda bulunan çocuklarla da yakından ilgilenen Kartal, çeşitli oyuncaklar hediye etti. Burada açıklamalarda bulunan Vali Kartal, "İlimiz genelinde, 22 Mayıs-1 Haziran 2026 tarihleri arasında 835 uygulama noktasında 1.663 ekibimiz, 56 hava aracımız ve toplam 5.214 emniyet ve jandarma personelimiz görev yapmaktadır. Ayrıca bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğunun azaltılması ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla 30 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’ten 1 Haziran 2026 Pazartesi günü saat 01.00’e kadar D-300 Karayolu İzmir-Ankara istikameti ve bağlantı yollarında, Uşak ili sınırları içinde kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların seyri yasaklanmıştır. Ancak yaş sebze meyve, canlı hayvan, et ve süt ürünleri, bozulabilir ve dondurulmuş gıdalar, ilaç, tıbbi malzeme, akaryakıt, hayvan yemi, posta ve süreli yayın gibi ürünleri taşıyan araçların, mümkün olması halinde alternatif güzergahları kullanmaları, zorunlu durumlarda ise ana arterlerde en kısa süreyle seyretmeleri kaydıyla geçişlerine izin verilecektir." dedi.
22 Mayıs 2026 Cuma - 08:25
Uşak’ta 15 şahitli nikah töreni
Uşak’ta 15 kişinin nikah şahidi olduğu görkemli düğünde genç çift dünya evine girdi. Uşak’ta özel bir düğün salonunda gerçekleşen törende mimar Umut İbrahim Demiröz ile Dr. Hande Gündüz dünya evine girdi. Yoğun katılımın olduğu törende 15 kişinin nikah şahidi olarak yer alması dikkat çekti. Düğün törenine Uşak Valisi Serdar Kartal, AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak İl Emniyet Müdürü Taner Çiftçi, Uşak İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Özgür Kılıç, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Demir, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Çağlar Samancı, siyasi parti temsilcileri, gelin ve damadın yakınları katıldı. Nikahta 15 kişi şahitlik yaptı Düğün töreninde gerçekleştirilen nikahta Vali Kartal’ın yanı sıra 14 kişi daha şahitlik yaparken, protokol üyeleri ve davetliler bu özel ana eşlik etti. Vali Kartal, genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını gelin Hande Gündüz’e teslim etti. Törenin sonunda genç çift, davetlilerin alkışları eşliğinde yeni hayatlarına ilk adımlarını attı. Egem TV Genel Müdürü Utku Demiröz ve Yönetim Kurulu Başkanı Soner Demiröz, konuklarıyla tek tek ilgilenerek, " Bu mutlu günümüzde bizimle olduğunuz için çok teşekkür ederiz, Katılımınızdan çok memnun olduk, her şey için çok teşekkür eder, selamlarımı sunarız, sağ olun" dedi.
21 Mayıs 2026 Perşembe - 19:23
Uşak’ta sağanak yağış bazı bölgelerde etkili oldu
Uşak’ta akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, kent merkezinin bazı noktalarında su baskınlarına ve ulaşımda aksamalara neden oldu. Uşak’ta kısa süreli etkili olan yağış sonrası bazı bölgelerde yollar adeta göle dönerken, Uşak-Ulubey karayolunda su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte güçlük çeken araçlar nedeniyle trafikte zaman zaman yavaşlamalar yaşandı. Yağışın etkili olduğu noktalardan biri olan Orhan Dengiz Bulvarı’ndaki bir akaryakıt istasyonunu ise su bastı. Uşak Belediyesi ekipleri, sağanağın ardından su baskını yaşanan bölgelerde tahliye ve temizlik çalışması yürüttü.
16 Ağustos 2020 Pazar - 16:06
Arıza yapan aracını kontrol etmek isterken canından oldu
Uşak’ta, arıza yapan tankeri kontrol etmek amacıyla aracın altına giren sürücü, aracın hareket etmesiyle beraber altında kalarak hayatını kaybettiKaza, Uşak merkeze bağlı Karakuyu köyünde meydana geldi.
15 Ağustos 2020 Cumartesi - 17:57
Uşak’taki cinayet zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi
Arkadaşını öldürdükten sonra kaçan şahıs, polis ekiplerince yakalandı.
15 Ağustos 2020 Cumartesi - 16:02
Uşak’tan 3 proje, SOGEP’den hibe desteği almaya hak kazandı
Uşak’tan başvurusu yapılan 3 proje, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında hibe destek almaya hak kazandı.
15 Ağustos 2020 Cumartesi - 15:11
Uşak’ta filyasyon denetimi
Uşak’ta yeni tip korona virüs teşhisi konan hastalar ve temaslılar evlerinde polis sağlık ekiplerince denetlendi.
15 Ağustos 2020 Cumartesi - 00:42
Arkadaşını öldüren şahıs yakalandı
Arabada tartıştığı arkadaşını defalarca bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan şahıs, Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucunda kıskıvrak yakalandı.
14 Ağustos 2020 Cuma - 13:18
Uşak Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı müracaatları devam ediyor
4 Ağustos tarihinde başlayan Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi özel yetenek sınavı başvuruları 20 Ağustos 2020 tarihine kadar devam ediyor.
13 Ağustos 2020 Perşembe - 16:06
Uşak’ta uyuşturucu operasyonu
Uşak’ta, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 160 gram kubar esrar, 116 kök kenevir, 3 adet metamfetamin içme aparatı ve 1 adet esrar içme aparatı ele geçirildi.
13 Ağustos 2020 Perşembe - 15:17
Uşak Kahveciler Odasından oyunlara izin talebi
Uşak Kahveciler Odası Başkanı Erkan Börekçi, korana virüs salgını sürecinde zor günler geçiren esnafların rahatlaması için oyunlara izin verilmesini talep etti.
13 Ağustos 2020 Perşembe - 14:18
Uşak’ta 5 hektarlık saha koruma alanı ilan edildi
Uşak’’ın İtecik Tepesinde yer alan 5 hektarlık saha, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından "İtecik Lalesi Tabiat Koruma Alanı" ilan edildi.
13 Ağustos 2020 Perşembe - 13:06
Motorsport’un genç pilotları ikide iki yaptı
GT4 Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi başarıyla temsil eden Motorsport’un genç pilotları Cem Bölükbaşı ve Yağız Gedik, Misano’da yeniden podyuma çıktı.
12 Ağustos 2020 Çarşamba - 10:58
Otomobildeki tartışma kanlı bitti
Uşak’ta meydana gelen olayda, bir kişi otomobilde tartıştığı arkadaşını öldürmesinin ardından kayıplara karıştı.
12 Ağustos 2020 Çarşamba - 10:44
Rektör Savaş, üniversite adaylarına seslendi
Uşak Üniversitesi Rektörü Ekrem Savaş, tercih yapacak aday öğrenciler için açıklamalarda bulundu.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder