- 30 Temmuz 2020 Perşembe 19:45

Çaldıran belediye Başkanı Ensari, bayram öncesi çocukları sevindirdi

A
A
A
Çaldıran belediye Başkanı Ensari, bayram öncesi çocukları sevindirdi

Van’ın Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, beraberinde AK Parti Çaldıran İlçe Başkanı Ali Çiftçi ile birlikte yardıma muhtaç çocuklara bayramlıklar dağıttı.

Van’ın Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, beraberinde AK Parti Çaldıran İlçe Başkanı Ali Çiftçi ile birlikte yardıma muhtaç çocuklara bayramlıklar dağıttı.


Çaldıran Belediyesi Kurban bayramı öncesi kırsal mahallelerde bulunan yardıma muhtaç aile çocuklarına ayakkabı ve pantolon dağıttı. Kırsal mahallelerde tespit edilen yaklaşık yardıma muhtaç 200 aile de bulunan 5 ile 15 yaş arası çocuğa bayramlıkların verilmesi ile çocukların sevinçlerine ortak olan Belediye Başkanı Şefik Ensari, ”İlçemizde bulunan yardıma muhtaç çocuklarımıza bayramlıklar alarak kapı kapı dolaşarak dağıttık. Kurban bayramı öncesinde çocuklarımızın sevinçlerine ortak olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İlçemiz kırsal mahallerde önceden tespitleri yapılan yaklaşık 200 çocuğumuza Çaldıran Belediyesi olarak bayramlık alarak hayır dualarını aldık. Her zaman olduğu gibi bu tür özel günlerde de yardıma muhtaç kardeşlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Görevimiz sadece yol, temizlik gibi hizmetler değildir. Kimsesiz yardıma muhtaç kişilerin de yanında olmaktır. Yaptığımız her hizmette Allah’ın rızasını kazanmanın çabasındayız hizmetlerimizi bu düşünce ile yapıyoruz” dedi


Çocuklar ise, “Kurban bayramı öncesi belediye tarafından yapılan bu yardımlar bizleri mutlu etti. Bayramda ayakkabı ve pantolon aldık. Belediye başkanımız kapımıza gelerek elleriyle bizleri giydirdi, sevindirdi. Artık bizlerde bayramda yeni ayakkabı ve pantolonlarımızı giyeceğiz. Allah ondan razı olsun” şeklinde konuştular.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."