GENEL - 17 Ocak 2019 Perşembe 13:33

Chakless, Gazeteciler Günü’nü kutladı

A
A
A
Chakless, Gazeteciler Günü’nü kutladı

Van’da bir yılını dolduran Chakless Restaurant, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Van’da bir yılını dolduran Chakless Restaurant, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi.


10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Chakless Restaurant sahipleri Haşim İnan ve Azat Işık, gazetecilerin gününü kutladı. Gazeteciler Günü ile birlikte Chakless’ın birinci yılını doldurduğunu dile getiren işletme sahiplerinden Haşim İnan, “Yaklaşık bir yıl önce işletmemizi açtık. Bu gün hem Gazeteciler Günü’nü kutlamanın hem de kafemizin birinci yılını doldurmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.


İşletme sahiplerinden Azat Işık ise, Chakless ile 2 Nisan Caddesi’nin canlandığını ifade ederek, “Van’ın marka değeri olan Chakless, İstanbul başta olmak üzere çeşitli büyük şehirler ile franchising anlaşmaları yaparak, ülke markası olma yolunda ciddi adımlar atarak Van’ı gururlandırmıştır. 50’yi aşkın çalışanı ile Chakless, nezih ortamı ve kaliteli hizmet anlayışı ile çok kısa bir zamanda Van’ın markası olmayı başarmıştır. Bu anlamda en kısa sürede Ankara’da şubemizin açılacağının müjdesini de buradan tüm halkımıza duyuruyorum” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gastronomi kenti Gaziantep’te 40 TL’ye menü yemek hizmeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen ’Haydi Sofraya Lokantası’nda 40 TL’ye içerisinde 4 çeşit yemeğin bulunduğu menü hizmeti verilmeye başlandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, gastronomi kentinde önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Başkan Fatma Şahin liderliğinde önemli projelerle adından söz ettiren Gaziantep Büyükşehir, son zamanlarda yeme-içme sektöründe yaşanan ciddi artışlara karşı Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi’nde ’Haydi Sofraya’ lokantasını hizmete açtı. Faaliyete başlayan Haydi Sofraya lokantasında 4 çeşit yemekten oluşan menü 40 TL’ye satılıyor. Lokantada 12.00-13.30 saatleri arasında öğle yemeği, 17.30-19.30 saatleri arasında ise akşam yemeği hizmeti veriliyor. "4 çeşitten oluşan menüyü 40 TL gibi uygun bir fiyata satarak vatandaşlara hizmet vermekteyiz" Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Haydi Sofraya Lokanta Koordinatörü Ertuğrul Er, "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in talimatlarıyla yiyecek-içecek sektöründe ’Haydi Sofraya’ lokantamızı hayata geçirdik. Tesisimiz Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi içerisinde yer alıyor. Tesisimizde 4 çeşitten oluşan menüyü 40 TL gibi uygun bir fiyata satarak vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Haydi Sofraya lokantalarımız uygun fiyatı ile ilerleye günlerce şehrin değişik noktalarında da hizmet vermeye başlayacak. Burada öğle ve akşam olmak üzere 2 öğün olarak vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Öğle servisimiz 12.00-13.30 saatleri arasında, akşam servisimiz ise 17.30-19.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi var. Vatandaşlar burada yemekleri yedikten sonra çok memnun kalarak teşekkür ediyor bizlere. Yani olumlu dönüşler alıyoruz" dedi.