- 20 Ocak 2021 Çarşamba 10:13

Gece karanlığında kızak keyfi

A
A
A
Gece karanlığında kızak keyfi

Van’da etkili olan kar yağışının ardından kızak ve poşet alan çocuklar, gece karanlığında kaymanın tadını çıkardı.

Van’da etkili olan kar yağışının ardından kızak ve poşet alan çocuklar, gece karanlığında kaymanın tadını çıkardı.


Dün itibariyle etkili olan ve hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı, çocukların ise eğlencesi oldu. Gün boyu aralıklarla devam eden kar yağışının akşam saatlerinde etkisini yitirmesini fırsat bilen çocuklar, ellerine aldıkları kızak ve poşetlerle kaymanın keyfini yaşadı. Edremit ilçesine bağlı Memur-Sen TOKİ’deki çocuklar, uzun zamandan sonra yağan kar yağışını fırsata dönüştürerek gece geç saatlere kadar eğlendi. Korona virüs pandemisi nedeniyle hafta içi 13.00 ila 16.00 saatleri dışındaki tüm zamanlarını evde geçirdiklerini belirten çocuklar, “Şu anda çok güzel kar yağdı. Biz de bunu en güzel şekilde değerlendireceğiz. Kızakla kayacağız. Bunun yanında kardan adam yapıp kartopu oynayacağız” dedi.


Çocukları ile birlikte dışarı çıkan bazı aileler ise kızakla kayarak eğlenen çocuklarını izleyerek mutluluklarına şahit oldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya: “7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik ‘Bozdoğan-29’ operasyonlarında 23 şüpheli yakalandı” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-29” operasyonlarında 23 şüphelinin yakalandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-29” operasyonları düzenlendi. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Çanakkale, Hatay, Konya, Sakarya, Tekirdağ, Yalova ve Yozgat olmak üzere 7 ilde düzenlenen operasyonlar sonucu DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten, Hatay’da 10, Yalova’da 5, Konya’da 1, Yozgat’ta 3, Çanakkale’de 1, Sakarya’da ise 2 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullanırken 1 Haziran 2023 - 22 Nisan 2024 tarihleri arasında 10 aylık süre içinde DEAŞ terör örgütüne yönelik toplam bin 422 operasyon düzenlendiğini açıkladı. Operasyonlarda 2 bin 991 şüpheli yakalanırken bunlardan 718’i tutuklandı. 566’sı hakkında ise adli kontrol kararı verildi.