POLİTİKA - 13 Ocak 2012 Cuma 11:45

BURSA`DA FATİH ERBAKAN POLEMİĞİ

A
A
A
BURSA`DA FATİH ERBAKAN POLEMİĞİ

Bursa’da Saadet Partisi (SP) Kestel İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği konferansa katılan SP Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Erbakan, parti içinde polemiğe sebep oldu.
Genel merkez ve il yönetiminin ikazlarına rağmen milli görüş lideri Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın konferansına giden partililer hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
Ziyaretin ardından bir televizyon programına konuk olan SP Bursa İl Başkanı Selim Sait Terzioğlu’nun "kandırılmış gençler" şeklindeki sözlerine Kestel İlçe Gençlik Kollarından cevap geldi. Kandırılmadıklarını belirten bir grup partili genç adına konuşan Samet Altun, "Kandırılmak, milli görüşçü olmak ve bu davanın lideri Necmettin Erbakan’ın manevi mirasına ve evlatlarına sahip olmaksa evet ben kandırıldım ve bundan da şeref duyarım" dedi.
SP İl Başkanı Terzioğlu’nun Fatih Erbakan’ın ziyaretinden haberinin olduğunu öne süren Altun, "Bu cevaba anlam veremedik. İl Gençlik Kolları Başkanlığına haber verdik. Buna rağmen il başkanının nasıl oluyor da haberi olmuyor? Fatih Bey’e de ulaşamaması söz konusu değildir. Ben ilçe teşkilatından ulaşıp konferansa davet ediyorsam kendisi il başkanı olarak nasıl olur da ulaşamaz?" şeklinde konuştu.
SP Kestel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Acar da programdan il teşkilatının haberdar olduğunu iddia etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir