YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 16:40

BÜYÜKŞEHİR`DEN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ`NE TAM DESTEK

A
A
A
BÜYÜKŞEHİR`DEN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ`NE TAM DESTEK

Valilik Kupası Polis Gençlik El Ele Halı Saha Futbol Turnuvası’na katkı sağlayan kurumlara Gaziantep Emniyet Müdürlüğü yetkilileri teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü yetkilileri, turnuvaya katılan sporculara ulaşım desteği sunan Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve sporla gençleri topluma kazandırma amacı taşıyan bu tür projelerin daima destekçisi olacaklarını söyleyen Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu, “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sosyal sorumluluk bilinci ile bu tür toplum yararı olan projelere katkı sağlamaya devam ediyor. Emniyet Müdürlüğümüzün organizasyonunda gerçekleşen ’Spor Barış ve Kardeşliktir’ konulu futbol turnuvasında belediye olarak bizler de ulaşım ihtiyaçlarına destek olarak bir nebze olsun katkı sağladık. Yapılan bu proje ile çocuklarımızın uyuşturucu, suç ve her türlü istismar ortamlarından uzak kalmaları sağlanacaktır. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü yetkililerine böyle duyarlı bir projeye öncülük ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Turnuva organizasyonunda görev alan Emniyet yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu’na etkinlik anısına forma hediye ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep GAÜN Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği lisans programı mesleki yeterlilik kurumu tarafından onaylandı Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Lisans Programının, Mesleki Yeterlilik Kurumu 44’üncü Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Kurulu toplantısında program akreditasyonuna sahip TYÇ’nin ilgili seviyesine yerleştirildiği bildirildi. TYÇ, ülkemizdeki tüm diploma, belge ve sertifikalar arasından kalite güvencesi sağlanmış olanları Türkiye Yeterlilikler Veri Tabanı gibi araçlar vasıtasıyla tutarlı ve anlaşılır bir sistemle yeniden tanımlamayı, seviyelendirmeyi ve böylece hareketliliği temin etmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda TYÇ’ye yerleştirilen GAÜN Türkçe Öğretmenliği Lisans Programının diploma ekleri, transkript ve mezuniyet belgeleri üzerinde TYÇ Logosu kullanılabilecek. Türkçe Öğretmenliği Lisans Programının TYÇ’nin ilgili seviyesine yerleştirilmesi ile ilgili açıklama yapan GAÜN Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Çetin, “Fakültemizin ilk olarak İngilizce Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programları TYÇ’ye yerleştirilmişti, şimdi Türkçe Öğretmenliği Lisans Programımızın da yerleştirilmesi bizleri gururlandırdı. TYÇ ayrıca yerli ve yabancı akademik alanda tanınırlığımızın artmasında yardımcı olacak. Katkısı olan ve emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyor ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.