ASAYİŞ - 22 Haziran 2012 Cuma 01:46

APARTMANIN ÇATISI ALEV ALEV

A
A
A
APARTMANIN ÇATISI ALEV ALEV

Çorlu`da bir apartmanın çatısında izolasyon çalışmaları sırasında yangın çıktı. Rüzgarında etkisi ile kısa sürede büyüyen yangında alevler çatının tamamını sardı. Gökyüzüne yükselen alevler 3 itfaiye aracı, 6 tanker ve 18 itfaiye erinin müdahalesi ile 2 saati aşkın çalışma sonunda söndürüldü.
Edinilen bilgilere göre olay, Celal Bayar Bulvarı Taşkent Caddesi Köprülü Sokak Ece Sitesi B Blok`da meydana geldi. Her katta 4 daire bulunan 7 katlı apartmanın çatısında devam eden izolasyon çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangın rüzgarında etkisi ile kısa sürede büyüdü. Vatandaşların itfaiye ekiplerinden yardım isteyerek kısa sürede apartmanı boşalttığı yangında binanın çatısı alevlere teslim oldu.
Apartman sakinleri binadan gökyüzüne yükselen alevleri endişeli gözlerle izlerken, sağlık ekipleri de yangın nedeniyle rahatsızlık geçiren vatandaşlara müdahalede bulundular.
Vatandaşlardan bazıları da binadan yükselen alevleri cep telefonları ile kaydetmeyi tercih ettiler.
İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedeninin kesin olarak belirlenmesi için çalışma başlatırken olayla ilgili de soruşturma başlatıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir