DÜNYA - 24 Ocak 2012 Salı 12:46

TRABZONSPOR MORAL ARIYOR

A
A
A
TRABZONSPOR MORAL ARIYOR

Ligde üst üste kazandığı maçlarla play-off potasına giren Trabzonspor, Karabükspor deplasmanında aldığı sürpriz yenilgi ardından Eskişehirspor karşısında moral arıyor.
Spor Toto Süper Ligi’nin 22.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehirspor’u konuk edecek olan Trabzonspor rakibi karşısında moral arıyor. Orduspor (4-1), Manisaspor,(2-1) İstanbul Büyükşehir Belediyespor (2-0) ve Samsunspor’u (4-0) mağlup eden Trabzonspor üst üste aldığı galibiyetler play-off sıralamasında yer alarıken, Karabükspor deplasmanında aldığı 2-1’lık mağlubiyetle kendini 6.sırada buldu. Rakibi karşısında aldığı sürpriz yenilginin şokunu üzerinden atmaya çalıştığı sırada Asbaşkan
Nevzat Şakar’ın silahla vurularak yaralamasıyal bir kez daha şok yaşayan bordo-mavililer Eskişehirspor karşısında alacağı galibiyetle olumsuz havayı dağıtmak istiyor.
GÜNEŞ, "KRİTİK BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ"
33 puanla 6.sırada bulunan Trabzonspor, 32 puan ile 7. sırada bulanan Eskişehirspor’u yenerek rakibi ile arasındaki puan farkını açmak istiyor. Karabükspor deplasmanında alınan beklenmedik yenilgi sonrası bordo-mavililer Eskişehirspor maçına büyük bir önem veriyor.
Teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde krtiki bir dönemden geçtiklerini hatırlattı. Oyuncularından saha dışı yaşanan olaylara kulaklarını tıkamalarını isteyen deneyimli teknik adam, Karabükspor maçında oyuncularının yapmış olduklarını hatalar üzerinde durarak bunların tekrarlanmamasını istedi. Ligde puan kaybına tahamülleri olmadığını oyancularına aktaran Güneş, artık alacağımız her sonuç bize olumlu veya olumsuz olarak yansıyacaktır. Sıkıntı yaşamak istemiyorsak oynayacağımız
maçları kazanmak zorundayız dediği öğrenildi.
BURAK YILMAZ 61 L HEDEFİNE ÇOK YAKIN
Geçtiğimiz hafta Karabükspor deplasmanında da gol atarak Spor Toto Süper Lig’de 22 gole ulaşan Burak Yılmaz, 61. gol hedefini yakalayamamıştı.Karabükspor maçında 2 gol atarak kariyerindeki 61. gole ulaşmayı hedefleyen Burak, 1 gol atınca toplamda 60 gole ulaştı.Golcü Çarşamba günün oynanacak olan Eskişehirspor maçında 1 gol atması halinde Hüseyin Avni Aker Stadyumunda taraftarı önünde 61 golüne ulaşmış olacak.
ERSUN YANAL ESKİ TAKIMINA KARŞI
Bir dönem Trabzonspor’da da görev yapan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal eski takımına karşı mücadele verecek. Bordo-mavili takımı 2007-2009 tarihleri arasında çalıştıran Yanal, 58 maçta bordo-mavili takımın başında yer aldı. Trabzonspor’un başında şampiyonluk yarışıda yaşayan Yanal, 25 Nisan 2009 tarihinde Sivasspor’a 3-0 kaybedilen maçın ardından bordo-mavili takım ile yollarını ayırmıştı.
TARAFTARLAR ZORLU HAFTAYA HAZIR
Trabzonsporlu taraftarlar da, Eskişehirspor ile oynanacak olan maçta tribünleri doldurmaya hazırlanıyor. Yşanan zorlu süreçte takımını yanlız bırakmak istemeyen bordo mavili taraftarların biletlere yoğun ilgi gösteriyor. Bilet fiyatları ise Maraton: 25 TL, Kapalı Kenar: 50 TL, Kapalı Orta: 60 TL, VIP: 150 TL, VIP Özel: 400 TL, Misafir seyirci
tribünü: 25 TL.’den satışyına devam ediliyor.
MUHTEMEL İLK 11
Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Vittek ve Tayfun forma giyemeyecek. Ülkesinin milli takım kampında bulanan Didier Zokora’nın da forma giyemeyeceği karşılaşmada bordo-mavililerin Eskişehirspor karşısına Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Serkan, Colman, Olcan, Adrian (Alanzinho), Halil ve Burak 11’i ile çıkması bekleniyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir