YEREL HABERLER - 22 Ocak 2012 Pazar 15:47

ŞAYPA`DAN JET YALANLAMA:

A
A
A
ŞAYPA`DAN JET YALANLAMA:

Toplam 52 subesi ve 2 bin 200 çalışanıyla Türkiye’nin en büyük yerel market zinciri olan Şaypa’nın ulusal bir firmaya satıldığı iddiaları yalanlandı. İddianın aksine ulusal market zinciri olmak için Bursa dışında şubeler açmaya başladıklarını ifade eden Şaypa yetkilileri, "Kamuoyundaki itibarımızı zedelemeye yönelik art niyetli yaklaşımlarla ilgili olarak hukuki girişimlerde bulunacağız" açıklamasında bulundu.
Şaypa Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Bedirhan Bozali, bugün yaygın bir gazetenin ekonomi sayfasında yer alan Şaypa’nın satıldığına dair haberi yalanladı. İddianın tamamen asılsız olduğunu, gerçekdışı bu iddia ile Bursa ve ülke kamuoyunun yanıltılmaya çalışıldığını vurgulayan Bozali, "86 yıllık geçmişe sahip olan ve Bursa dışında şubeler açarak ulusallaşma yolunda adımlar atmaya başlayan şirketimizin satışı sözkonusu değildir, bu konu şirketimizin gündeminde yoktur" dedi.
İddianın aksine Şaypa’nın Bursa’dan çıkıp ulusal alanda markalaşan diğer firmalar arasına katılmayı amaçladığını ifade eden Bedirhan Bozali, "Türkiye’de yerel market zincirleri arasında ilk sırada yer alan Şaypa, bugün 52 şubesi ve 2.200 çalışanı ile ulusal market zincirleri kategorisine girmeye en yakın adaydır" diye konuştu.
Bursa ticaretine olan katkısı 450 milyon TL’ye ulaşan ve yılda 25 milyona yakın müşteriye hizmet veren Şaypa’nın satışına yönelik iddianın şirket yönetimince daha önce de yalanlandığını ve açıklamalarının yerel basında yer aldığını hatırlatan Bozali, "Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Hıdır Şaylı’nın ’Maalesef bazı art niyetli rakiplerimiz tarafından yıpratılmak isteniyoruz. Şaypa satılmadı, satılmayacak. Aksine Bursalılarla bütünleşerek, müşteri memnuniyetine önem vererek daha da büyüyecek. Dostlarımızdan bu dedikoduları ciddiye almamalarını rica ediyoruz’ ifadesi de Bursa yerel basınında yer almıştır" şeklinde konuştu.
Bozali, bahse konu gazete hakkında gerekli hukuki müracaatta bulunacaklarını bildirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir