GENEL - 11 Ocak 2012 Çarşamba 15:30

ANTALYA`DAKİ İNTİHAR GİRİŞİMİ

A
A
A
ANTALYA`DAKİ İNTİHAR GİRİŞİMİ

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde evinin balkonundan atladığı iddia edilen genç kadının annesi, kızının eşi tarafından balkondan atıldığını ileri sürerek, olayın araştırılmasını istedi.
Muratpaşa Mahallesi’nde ikamet eden 28 yaşındaki Sevcan G., geçtiğimiz perşembe gecesi iddiaya göre yaşadığı binanın 4. katının balkonundan atlayarak intihar girişiminde bulundu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde yoğum bakımda tedavi altına alınan genç kadının hayati tehlikesi sürerken, Akhisar’dan gelerek kızının başında bekleyen anne Hatice Altınata kızının bir an önce iyileşmesi için dua ediyor.
Kızı Sevcan G.’nin 3 yaşında Efe isimli bir çocuğu olduğunu belirten Hatice Altınata, kızının ve kendisinin can güvenliği olmadığını söyledi. Kızının sol tarafının felç ve yüzünde kırıklar olduğunu belirten Altınata, kızının yeni cezaevinden çıkan eşi tarafından balkondan atıldığını iddia ederek, "Devletten yardım istiyorum. Benim yardım isteyecek başka kimsem yok. Bu olayın araştırılmasını ve suçluların bulunmasını istiyorum" diye feryat etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir