YEREL HABERLER - 25 Ocak 2012 Çarşamba 11:16

ÇAN TML KIZ VE ERKEK BADMİNTON TAKIMINDAN KAYMAKAM VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

A
A
A
ÇAN TML KIZ VE ERKEK BADMİNTON TAKIMINDAN KAYMAKAM VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Çan Ticaret Meslek Lisesi (TML) Badminton Kız ve Erkek Takımı, Kaymakam Hasan Gözen ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan’ı ziyaret etti.
Türkiye Şampiyonasında Çanakkale’yi ve Çan’ı temsil edecek Çan TML Badminton kız takımı ile il ikincisi olan erkek takımını başarılarından dolayı kutlayan Kaymakam Hasan Gözen, “17-19 Ocak tarihleri arasında Çanakkale’de yapılan okullar arası badminton il şampiyonasında kazandığınız bu başarı bizleri gururlandırdı. Bunun için sizleri, okul yönetiminizi kutluyorum. Bu başarıda beden eğitimi öğretmenlerinin de payı çok büyük. Bu vesile ile onları da kutluyorum. Türkiye Şampiyonasında da sizlere başarılar diliyorum. Oradan da güzel bir sonuçla döneceğinize inanıyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretlerde Kaymakam Hasan Gözen, Çan TML Badminton takımı öğrencilerine raket ve badminton topu hediye ederken, Çan TML Müdürü İsmail Çetin ise Kaymakam Gözen ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan’a badminton topu verdi. Çan TML’nin kız badminton takımı Betül Tüfekçioğlu, Havva Demirtaş, Elif Akın, Büşra Özen, Aylin Özcan’dan, Erkek Badminton Takımı ise Suat Güven, Coşkun Çırpan, Okan Kuru, Yunus Emre Şen ve İlker Cicigün’den oluşuyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir