DÜNYA - 22 Ocak 2012 Pazar 22:17

GÖZTEPE İLE DENİZLİSPOR YENİŞEMEDİ

A
A
A
GÖZTEPE İLE DENİZLİSPOR YENİŞEMEDİ

Bank Asya 1. Lig’in 18 haftasında sahasında Denizlispor’u ağırlayan Göztepe, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.
Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan, Göztepe Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçın iki ayrı devre olarak değerlendirilebileceğini, oyunun başında topu ön bölgeye taşımakta sorun yaşadıklarını söyledi. Geçmişte yaşanılan sorunlardan dolayı kırılgan bir takım olduklarını ifade eden Arslan, "Bazı şeyleri zihinsel olarak kırmak çok zor. Kötü alışkanlıklardan kolay kurtulunmuyor. Ama ikinci yarı futbolcu kardeşlerime bunu kabullenmeyin dedim. Skoru kabul edin, ama mücadeleye devam edin
dedik. Taraftarımızın başlattığı isyan marşına biz de ayak uydurduk. Göztepe gibi büyük bir camia adına bir ışık gördüm. Bu isyan başladıysa devamını getireceğiz’’ diye konuştu.
Arslan, yeni transferleri Önder Turacı’nın yaklaşık 6 aydır futbol oynamadığını belirtirken, "Bu halde sahaya çıkartıp, tamamen kaybetme riskini göze almadık. Güzel bir yürüyüş başladı. Göztepe ayağa kalkacak. Bu camiaya hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Transfer konusunda salı günü 1-2 transferimizi daha kamuoyuyla paylaşacağız. Bazı oyuncularla prensipte anlaşıldı, resmi olarak imza atmalarını bekliyoruz" dedi.
Göztepeli futbolcu İlhan Şahin ise yenilmedikleri için mutlu olduklarını ve alınan bir puanın Ban Asya Ligi’nde önem arz ettiğini belirtti. Göztepeli bir diğer futbolcu Vedat Kapurtu da kendileri için zor bir müsabaka olduğunu fakat yenilmemelerinin son derece önemli olduğunu belirtti.
DENİZLİSPOR CEPHESİ
Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise karşılaşmanın ilk yarısında kendilerinin, ikinci devrede ise Göztepe’nin daha etkili olduğunu ve ilk yarıda iyi pas yapan, gol pozisyonları bulan tarafın Denizlispor olduğunu kaydetti. Özköylü, "Devre arasında konuşmamıza rağmen önde top tutamadık. Kenan’ın durumu, Gohou’nun henüz hazır olmayışı, Caner’in sakatlığı ve Dilaver’in yaşadığı sıkıntı nedeniyle istediğimiz oyuncu değişikliklerini yapamadık. Bu bizim için handikaptı. Önde top tutamadığımız için
rakibimize fırsatlar verip, adeta gole davetiye çıkardık. İlk yarıda oyunun hakimi bizdik. Gohou’nun her iki yarıda da kaçırdığı pozisyonlar vardı. Göztepe deplasmanından alınan 1 puan avantajdır. Daha iyisini yapabilir miydik, evet yapabilirdik. Sakat ve cezalı oyuncularımızın olması, yeni transferlerimizin hazır olmayışı bizim için handikaptı. Önümüzde Elazığspor maçı var, buna konsantre olacağız. İki deplasmanda aldığımız birer puan var. Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin" diye konuştu.
Denizlispor’lu futbolcu İsmail Şahmalı, zor bir müsabaka olduğunu ve deplasmanda kazanılan bir puanın çok önemli olduğunu belirtti. Şahmalı, bir an önce üst sıralara tırmanmak istediklerini sözlerine ekledi. Denizlispor’lu futbolcu Erhan Kartal da kazanmak istediklerini fakat şanssız bir maç çıkardıklarını belirtti.
Öte yandan maç esnasında Denizlispor taraftarlarının olduğu kale arkası tribününde çıkan olaylarda iki taraftarın bıçaklanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bayburt Umre ödüllü gençlik bilgi yarışması sonuçları açıklandı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ’Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması’ sonuçları açıklandı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen lise ve üniversite öğrencilerine yönelik bilgi yarışması düzenlenmişti. İl ve ilçe müftülükleri koordinesinde yurt genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen yarışma sınavının sonuçlarına göre Bayburt’ta lise düzeyinde Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emine Esra Yeşil, üniversite düzeyinde ise Bayburt Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Esra Arslan İlde birinci olarak Umre ödülü kazandı. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin isimleri ise şu şekilde: Lise düzeyinde: 1. Emine Esra Yeşil - (Arpalı Zakire Hanım Kız Kur’an Kursu Hafızı ) Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2. Melek Betül Alagöz - Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 3. Pınar Üner - Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi 4. Mehmet Akif Memiş - Bayburt Millî İrade Anadolu Lisesi 5. Merve Kardeş - Bayburt Millî İrade Anadolu Lisesi Üniversite düzeyinde: 1. Esra Arslan - Bayburt Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2. Merve Argun - Bayburt İlahiyat Fakültesi 3. Dilara Han - Bayburt İlahiyat Fakültesi 4. Yavuz İhsan Selim Zehir - Bayburt İlahiyat Fakültesi 5. Ömer Faruk Urhan - Bayburt İlahiyat Fakültesi Öğrenciler yarışma sonuçlarını yarisma.diyanet.gov.tr adresinden öğrenebilecekler.
İzmir İzmir’de doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı İzmir Şehir Hastanesinde “katliam” yapacağını söyleyen ve sağlık çalışanlarını tehdit ettiği iddiasıyla hakkında "beyaz kod" verilen, aracında yapılan aramalarda ise pompalı tüfek, fişek ve bıçak ele geçirilen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Alınan bilgiye göre, bir süre önce İzmir Şehir Hastanesinde tedavi gören ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen C.Y.’nin (50) dün öğlen saatlerinde pompalı tüfekle hastaneye geleceği ihbarı üzerine hastane polisi ve jandarma ekiplerince çevrede güvenlik önlemleri alındı. Gelen aracı tespit eden polis ve jandarma ekiplerince C.Y. hastane otoparkında etkisiz hale getirildi. Yapılan aramalarda aracın bagajında pompalı tüfek, fişek ve bıçak ele geçirildi. Emniyete götürülen C.Y. buradaki işlemlerinin ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı. Tutuklandı Akşam saatlerinde tekrar hastaneye gelen C.Y.’nin "C Blok Kat 9 da katliam yapacağım" demesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar edildi. Adrese gelen polis ekipleri, acil girişin önünde otoparkta sandalyede oturan C.Y.’nin yanına gitti. Burada polislere ‘gırtlak kanseri kontrolü için patoloji örneği verdiğini, 12 saatte bir defa aspire edilmesi gerektiğini ve kendisi ile ilgilenilmediğini’ söyleyen C.Y. muhafaza altına alındı. Doktor ve diğer sağlık çalışanlarının kendilerini odaya kilitleyerek “beyaz kod” verdiği ileri sürülen olayda, hastanenin acil nöbetçi doktoru B.G.’nin kendisini tehdit ettiğini söylediği C.Y.’den şikayetçi olduğunu beyan etmesi üzerine şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.Y. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.