YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 16:38

ÇANKAYA KENT KONSEYİ ANKARA İÇİN ÇALIŞIYOR

A
A
A
ÇANKAYA KENT KONSEYİ ANKARA İÇİN ÇALIŞIYOR

Çankaya Kent Konseyi yeni Yürütme Kurulu, yemekli bir tanışma toplantısıyla bir araya geldi.
Halka daha yakın olmak, halkın doğrudan katılımı ve önerileriyle mahallelerin sorunlarının çözümünü hem hızlı hem de kalıcı kılmak amacıyla çalışmalarına devam eden Çankaya Kent Konseyi’nin Lozanpark Sosyal Tesisleri’ndeki tanışma yemeğine Kent Konseyi Başkanı Işıkhan Güler ve 11 kişilik yeni yürütme kurulu üyelerinin yanı sıra Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık da katıldı.
Geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurul ile seçilen 11 kişilik yeni yürütme kurulu üyelerine hitap eden Başkan Tanık, "Kent Konseyi’nin gelinen noktada iyi bir düzeyde olduğunu düşünüyorum. Tabi esas olan sizlerin ve sizleri buraya yollayan çeşitli toplumsal örgütlülüklerin değerlendirmesidir. Ben sahiplenmenin artacağına inanıyorum, belediye olarak da biz konseyimizi sahiplenmeye devam edeceğiz. İhtiyacı çok olan ve ihtiyacı karşılamakta güçlük çeken toplum kesimlerine öncelik veren, onları eşitleme
yönünde destekleyen bir gayret içerisinde olmayı hedefliyoruz. Belediye olarak temel programımız yoksuldan, işsizden ve güçsüzden yana olmak yönündedir. Onlara sahip çıkacak bir programın hayata geçirilmesini sizlerin rehberliğiyle birlikte yapacağız" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir