YEREL HABERLER - 25 Ocak 2012 Çarşamba 09:50

BÜYÜKŞEHİR UĞUR MUMCU`YU SADIK GÜRBÜZ`LE ANDI

A
A
A
BÜYÜKŞEHİR UĞUR MUMCU`YU SADIK GÜRBÜZ`LE ANDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 yıl önce katledilen Gazeteci Yazar Uğur Mumcu’yu, sanatçı Sadık Gürbüz’ün söylediği türkülerle andı.
Ankara’da 24 Ocak 1993 tarihinde otomobiline yerleştirilen bombanın patlamasıyla katletilen Uğur Mumcu, tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da çeşitli etkinliklerle anıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında Uğur Mumcu için Cam Piramit’te Türk Halk Müziği sanatçısı Sadık Gürbüz konseri düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde, Sadık Gürbüz söylediği türkülerle duygu dolu anlar yaşattı.
28 OCAK’TA BAĞIMSIZLIK VE ANAYASA PANELİ
Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamındaki bir başka etkinliğin ise ’Bağımsızlık ve Anayasa Konferansı’ olacağı kaydedildi. Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şubesi ile ortaklaşa düzenlenecek olan ve oturum başkanlığını Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu’nun yapacağı konferansın konuşmacıları ise Anayasa Profesörü Süheyl Batum, Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Meltem Dikmen Caniklioğlu, ODTÜ İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Yıldırım Koç ve Gazeteci Yazar Ali Sirmen olacak. Konferans, 28 Ocak tarihinde Antalya Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir