YEREL HABERLER - 26 Ocak 2012 Perşembe 10:39

KAYMAK MUĞLA’NIN GURURU OLDU

A
A
A
KAYMAK MUĞLA’NIN GURURU OLDU

Antalya’da yapılan ve Milli Takım ön seçmelerinden birisini oluşturan Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olan Nur Cemre Kaymak Muğla’nın gururu oldu.
Muğla Anadolu Lisesi Öğrencisi Nur Cemre Kaymak, başarısının ardından Antrenörü ve Tekvando İl Temsilcisi Emine İpek ile birlikte Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu ziyaret etti.
Muğlalı sporcunun Türkiye Üçüncüsü olmasından gurur duyduğunu belirten İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Muğla olarak son yıllarda tekvando sporunda önemli aşamalar yapıyoruz. Elde edilen başarıda bunun göstergesi. Bu sporun Muğla’da gelişmesini sağlayan Antrenörümüz Emine İpek’i kutluyorum ve teşekkür ediyorum. En büyük hedefimiz Muğla bölgesinden milli takımı sporcu kazandırmak” diye konuştu.
Antrenör ve Tekvando İl Temsilcisi Emine İpek, “Sporcumuz bin 800 kişi içinden derece yaparak ilimize büyük bir başarı kazandırdı. Tekvando branşında 2011 yılı çok iyi geçti. 2012 yılının ilk turnuvasından da böyle güzel bir derece elde etmek çok güzel. En büyük hedefimiz milli takıma sporcu kazandırmak. Nur Cemre Kaymak 14-15 Şubat tarihlerinde yine Alanya’da yapılacak milli takım seçmelerinde mücadele edecek. Burada derece elde ederse milli takımda ilimizi ve ülkemizi temsil edecek” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir