YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 11:07

"ASILSIZ İDDİALAR MAĞDUR ETTİ"

A
A
A
"ASILSIZ İDDİALAR MAĞDUR ETTİ"

İncirliovalı emlakçı Kadir Karakaya, ruhsatsız silahla yakalanmasının ardından bazı yayın organlarında yer alan iddialar nedeniyle mağdur olduğunu söyledi.
İncirliovalı emlakçı Kadir Karakaya, Cihangir Mehmet Helvacı ve Helvacı’nın bayan arkadaşı Berna U. polis tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınmıştı. Ruhsatsız silah bulundurmaktan hakkında işlem yapılan Karakaya, Aydın 1. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Karakaya’nın da adının karıştığı bu olayın bazı yayın organlarında “Fuhuş tuzağı son anda polis tarafından önlendi” şeklinde çıkmasından dolayı mağdur olduğunu belirten Kadir Karakaya, fuhuşla herhangi bir ilgisinin olmadığını belirtti.
“EVİME VE İŞYERİME GİDEMİYORUM”
Hakkında çıkan haberlerin doğru olmadığını ve bu nedenle çok mağdur olduğunu ifade eden İncirliovalı emlakçı Kadir Karakaya, “Arkadaşımla birlikte polis tarafından gözaltına alındık. Benim üzerimde 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Ben ve arkadaşım mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldık. Ama bu olay ulusal gazetelerde fuhuş operasyonu gibi yansıtıldı. Ne benim ne de arkadaşımın fuhuşla alakası yok. Bizler helal yoldan evine ekmek götürmek isteyen insanlarız. Asılsız haberler yüzünden başta ailem olmak üzere yakınlarım ve iş çevremde zarar gördüm. Herkes bana önyargılı davranmaya başladı. Suçsuz olduğuma herkes inanıyor ama ben gene de bunu anlatmaya devam edeceğim. Zaten bu asılsız iddiayı ortaya atanlar hakkında yasal işlemi başlattım” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir