YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 14:50

KAYMAKAM DEMİR, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

A
A
A
KAYMAKAM DEMİR, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, “Makam ve mevkiler gelip geçici. Görev süremizin sonunda övünç kaynağımız, yaptığımız yol, su, köprü ve diğer hizmetler olacaktır” dedi.
Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Köylere Hizmet Götürme Birliği üyeleri ve köy muhtarları ile yemekte bir araya geldi. İskele Restaurant’ta verilen yemeğe Kaymakam Mustafa Demir, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ahmet Koçdemir, Emniyet Müdürü Ömer Akar, İl Genel Meclisi Üyeleri Fahri Şahin, Hüseyin Tavlı, Ali Özkan, Abdurrahman Güneş, Kemal Aydın ile Köy Muhtarları katıldı. Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Üyesi Fahri Şahin, “Elbirliği ile köylerimizin kalkınması ve ihtiyaçlarının karşılanarak güzel hizmetlere kavuşması için siyasi görüşü her ne olursa olsun ayrım yapmadan herkesin eşit bir şekilde hizmetlerden faydalanması gayreti içindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2012 yılının dolu dolu hizmetlerin yapıldığı bir yıl olmasını diliyorum” dedi.
Yemeğe katılanların yeni yılını kutlayarak konuşmasına başlayan Kaymakam Mustafa Demir, “Hepinize huzurlu bir yıl diliyorum. Temennimiz, yılın sonunda geriye baktığımızsa güzel hizmetleri göreceğimiz bir yıl olması. Makam ve mevkiler gelip geçici. Görev süremizin sonunda övünç kaynağımız, sizler için yaptığımız yol, su, köprü ve diğer hizmetler olacaktır” diye konuştu.
Yemeğe katılan İl Genel Meclisi Üyeleri ve köy muhtarlarına Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yeni yıl hediyesi olarak birer ajanda verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir