YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 14:16

ÖDEMİŞ BELEDİYESİ PROJELERİ BERGAMA BELEDİYESİ`NE ÖRNEK OLUYOR

A
A
A
ÖDEMİŞ BELEDİYESİ PROJELERİ BERGAMA BELEDİYESİ`NE ÖRNEK OLUYOR

İçme suyu dezenfeksiyonunda klor yerine sofra tuzundan elde edilen hipoklorit ve ozon kullanmaya başlamasının ardından Bergama Belediye Başkanı Mehmet Günenç, Türkiye’de ilk defa bir kamu kurumu tarafından uygulanılmaya başlanılan bu sistemi yerinde incelemek ve Bergama’da uygulanmasını sağlamak amacıyla Bergama Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yılmaz Kılıç ile birlikte Ödemiş’e geldi.
Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ve Su Kanalizasyon Müdürü Ahmet Ilgın ile birlikte İçme Suyu Dezenfeksiyon Tesisini inceleyen Başkan Gönenç, Bergama’da da bu uygulamaya geçmek istediklerini belirtti. Gönenç, ayrıca Ödemiş’te başarıyla uygulanan yeraltı çöp konteynır sistemini de Bergama’da yapmak istediklerini söyledi. Belediyeler arasında bilgi paylaşımının sağlanması amacıyla belde ve ilçe belediye başkanlarıyla sürekli bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Keskin, “ Ödemiş Belediyesi olarak uyguladığımız projelerin Türkiye’ye örnek olması ve başka belediyeler tarafından da uygulanmaya başlaması bizleri gururlandırıyor. Aynı şekilde bizler de diğer başkanlarımızın yaptıklarını örnek alarak, uyguluyoruz. Önümüzdeki günlerde Bergama’da uygulanmaya başlanacak olan yeraltı çöp konteynır sisteminin imalatı ve montajı konusunda gerekli teknik personel katkısı da sağlayacağız” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Ziraat Türkiye Kupası: Trabzonspor: 1 - Fatih Karagümrük: 1 (İlk yarı) Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İlk maçında Trabzonspor ile Fatih Karagümrük karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 15. dakikada sağ taraftan rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içine giren Visca, şutunda top Sirigu’nun sağından ağlara gitti. 1-0 21. dakikada Mendes’in ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır, topu kornere çeldi. 22. dakikada ceza sahası içinde Rohden’in pasında Mendes topu filelere gönderdi. 1-1 41. dakikada Mendy’nin penaltı noktasına gönderdiği topa gelişine vuran Denswill’in şutunda meşin yuvarlak kaleci Sirigu’nin solundan ağlarla buluştu. 2-1 Hakemler: Ali Şansalan, Murat Tuğberk Curbay, Süleyman Özay Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Meunier, Mendy, Denswill, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Bardhi, Fountas, Visca, Pepe, Enis Destan Yedekler: Muhammet Taha Tepe, Baniya, Fernandez, Umut Bozok, Kerem Şen, Umut Güneş, Onuachu, Göktan Gürpüz, Arif Boşluk, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Fatih Karagümrük: Sirigu, Veseli, Biraschi, Ceccherini, Levent Mercan, Rohden, Feghouli, Emre Mor, Eysseric, Mendes, Güven Yalçın Yedekler: Emre Bilgin, Can Keleş, Emir Tintiş, Nazım Sangare, Salih Dursun, Vinicius, Adnan Uğur, Paoletti, Adnan Uğur, Tarık Tuğyan, Teklic Teknik Direktör: Tolunay Kafkas Goller: Visca (dk. 15), Denswill (dk. 41) (Trabzonspor), Mendes (dk. 22) (Fatih Karagümrük) Kırmızı kart: Enis Destan (dk. 44) (Trabzonspor) Sarı kartlar: Eren Elmalı, Fountas (Trabzonspor), Biraschi, Emre Mor (Fatih Karagümrük)