GENEL - 19 Ocak 2012 Perşembe 17:57

MUM IŞIĞINDA BASIN TOPLANTISI

A
A
A
MUM IŞIĞINDA BASIN TOPLANTISI

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Parti Meclisi Üyesi Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya’nın basın toplantısı sırasında elektrik kesintisi yaşandı.
CHP İl Başkanlığı’nda CHP Parti Meclisi Üyesi Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, basın mensupları ile bir araya geldi. Yalçınkaya, Türkiye ve Bartın gündemine ilişkin açıklama yaptığı sırada elektrik kesintisi yaşandı. Mum ışığı altında basın toplantısını sürdüren Yalçınkaya, "Bartın’da sık ve fazla kesinti ortaya çıkıyor. Bir kar yağdı. Bartın’da gerek şehir merkezinde gerek köylerimizde 3 gündür elektrik kesintileri yaşanıyor. Büyük Kızılkum köyünde 3 gündür elektriklerin olmadığını söylüyor. Biz de
3 gündür uzun süreli elektrik kesintilerine maruz kalıyoruz. Demek ki özelleştirme her derde deva değil. Özelleştirmeden sonra özelleştirilen kurumların konumlarına el atması gerekir. Gerçekten Bartın’da büyük bir sıkıntı var. Hem cihazlar açısından, hem de ticari açıdan büyük darbe vuruyor. Bu kar yağışında bu kadar elektrik kesintisi olmamalı. Bu 3 gündür yaşadığımız kesintiler bizi üzüyor" dedi.
CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, esnafın ve halkın yaşadığı sıkıntıların her geçen gün arttığını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir