EKONOMİ - 19 Ocak 2012 Perşembe 18:46

Q NET TÜRKİYE GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ`NE ŞEREF MENTEŞE GETİRİLDİ

A
A
A
Q NET TÜRKİYE GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ`NE ŞEREF MENTEŞE GETİRİLDİ

Dr. Şeref Menteşe, Q Net Promosyon Pazarlama ve Turizm Ltd. Şirketi’nin Türkiye Genel Koordinatörü oldu.
Şubat 2011 tarihinden buyana tüm dünyaya e-ticaret network üzerinden satış yapan Q Net promosyon şirketi, ilk kez model olarak yerel yapılanmaya giderek, "E Commerce" anlayışını dizayn etti. Hong Kong merkezli Q Net, ülkede kalıcı olmak ve yerel ürünlerin dünya pazarına açılmasına imkan sağlamak için, İstanbul merkezli Q Net Promosyon Pazarlama ve Turizm Ltd. Şirketi’ne franchise haklarını verdi, yapılanmasını tamamladı ve on binlerce tüketiciye ulaştı.
18 Ocak’ta Hong Kong ve Kuala Lumpur merkezinin en üst düzey yetkilileri gizlice görüşmelerini sürdürdükleri transferi sessiz sedasız gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerin ardından Dr. Şeref Menteşe, Q NET Promosyon Şirketi’nin Türkiye Genel Koordinatörü oldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Menteşe, "Beş kuruş sermayesiz, ayda binlerce lira kazanılabilen bir organizasyon olduğunu, resmi evrakları detaylarıyla inceledikten sonra emin oldum. En son geçen hafta ’Tüketici ve Rekabeti Koruma Genel Müdürlüğü’ tarafından lisansları verilen yeni ürünleriyle, binlerce gencimize umut ve iş kapısı olabilir. Benim için en önemli konu, fikir ve ürün sahibine sahip çıkmak ve her konuda fazlasıyla destek olmaktır. Bu konuda şirket merkezi ile gereken anlaşma sağlandı ve 18
Ocak itibariyle Genel Koordinatör olarak, yeni jenerasyon çok katmanlı satış yöntemiyle binlerce gencimize resmi bir şekilde, helal para kazandırmak için proje çalışmalarımıza başladık. Çok yakında olumlu ve yapıcı gelişmeleri hep beraber göreceğiz" dedi.
Gıda takviyeleri ve turizm alanlarında, çok dikkat çekecek açılım ve yatırım yapma projelerinin olduğunu belirten Menteşe, "Ülkemdeki tüm üretken fikir ve güzel ürün sahibi insanları, doğrudan benimle görüşmeye davet ediyorum" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir