YEREL HABERLER - 31 Ocak 2012 Salı 14:41

KAYMAKAM AYDIN`DAN DUYARLI DAVRANIŞ

A
A
A
KAYMAKAM AYDIN`DAN DUYARLI DAVRANIŞ

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, sokak çocuklarının spora kazandırılması adına kurulan hokey takımına yardımda bulundu.
Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehit Şahin Lisesi Spor Salonu’nda antrenman yapan çocukları ziyaret ederek onlara spor malzemesi yardımında bulundu. Her başarıda ve başarısızlıkta herkesin payı olduğunu belirten Aydın, “Her başarı emektir. Bu başarılarda katkı ne kadar çok olursa başarı seviyesi de o kadar artar. Bunun için bu çocuklarımıza destek veriyoruz ki başarı seviyesi üst sıralara tırmansın. Her başarıda ve başarısızlıkta herkesin payı vardır. Eğer bu çocuklar başarılı olursa bu herkesin başarısıdır, başarısız olurlar ise bu da herkesin başarısızlığıdır. Bu konuda bizler üzerimize düşeni sonuna kadar yapmalıyız diye düşünüyorum. Bu sokak çocuklarımızı topluma kazandırırsak diğer sokak çocuklarımızı da topluma kazandırmak adına önemli adımlar atmış oluruz. Biz Şehitkamil Kaymakamlığı olarak bu tür konularda sonuna kadar duyarlı olacağız” dedi.
Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın’a desteklerinden dolayı teşekkürde bulunan Akdora Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cahit Çıkmaz da, “Gençliği spora kazandırmak amacıyla kurduğumuz bu spor kulübümüzden yardımlarını esirgemeyen başta Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın olmak üzere kulübün kuruluşuna emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir