ASAYİŞ - 23 Ocak 2012 Pazartesi 09:33

ERZURUM`DA ŞÜPHELİ ŞAHISLAR BOMBA PANİĞİNE NEDEN OLDU

A
A
A
ERZURUM`DA ŞÜPHELİ ŞAHISLAR BOMBA PANİĞİNE NEDEN OLDU

Erzurum’da üç şüpheli şahsın ellerindeki kutuyu bir binanın arkasındaki boşluğa gizlemeye çalıştığını fark eden vatandaşlar polise bomba olabileceği yönünde ihbarda bulunurken, güvenlik güçleri bir anda seferber oldu.
Yakutiye ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda vatandaşların en yoğun olarak bulunduğu Cumhuriyet Caddesi’nin arka kısmında üç şüpheli şahsın ellerinde bombayı anımsatan bir kutunun olduğu fark edildi. Bir süre şüpheli şahısları uzaktan gözlemleyen binada oturan bazı vatandaşlar, şahısların kutuyu bir boşluğa gömmeye çalıştıklarını gördüler. Bunun üzerine vatandaşlar hemen durumu polise bildirerek şahısların bomba ihtimali bulunan bir kutuyu gömdüklerini söylediler. Bunun üzerine polis
ekipleri seferber olurken, olay yerine Asayiş ve Terörle Mücadele ekipleri sevk edildi. Bahse konu yerde araştırma yapan polisler, kutuda bomba değil kaçak sigara olduğunu belirlediler.
Kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatılırken, görgü tanığı bir vatandaş olayı şöyle anlattı:
"20-25 yaşlarında üç şüpheli şahıs ellerindeki kutuyla buraya geldiler. Biz bomba olabileceğini düşündük. Bomba paniği yaşandı. Ancak daha sonra polislerin yaptığı araştırmada kaçak sigara olduğu belirlendi."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir