YEREL HABERLER - 19 Ocak 2012 Perşembe 16:05

BİSİKLETİYLE DÜNYAYI DOLAŞIYOR

A
A
A
BİSİKLETİYLE DÜNYAYI DOLAŞIYOR

On üç yıldır bisikletiyle dünyayı dolaşan Amerikalı Ron Mcgarrıty’in son durağı Marmaris oldu.
1999 yılında yaşadığı şehri, işini ve ailesini geride bırakan Mcgarrıty’nin son durağı da Marmaris oldu. Marmaris Belediye Başkan Vekili Arzu Girginç’i ziyaret eden Ron Mcgarrıty, Marmaris’in doğasına hayran kaldığını söyledi.
46 yaşında, yaşadığı ülke, aile ve arkadaşlarından ayrılıp maceraya atılan Ron Mcgarrıty, 13 yıldır pedal çeviriyor. Uğradığı her ülkede sempatiyle karşılandığını ifade eden Ron Mcgarrıty, bugüne kadar 52 ülke gördü.
Elinde haritası ve altında bisikleti ile kendini yollara atan Ron Mcgarrıty, turuna da “insanlık ve barış” adını koydu. Dünya barışı için bugüne kadar kilometrelerce yolu geride bırakan 59 yaşındaki Amerikalı Mcgarrıty’nin son durağı Marmaris oldu. Marmaris Belediye Başkan Vekili Arzu Girginç’i makamında ziyaret eden maceracı bisikletçi, Marmaris’e hayran olduğunu söyledi. Bisiklet turunun amacı hakkında da Girginç’e bilgi veren Ron Mcgarrıty, bir önceki durağının da Cenova olduğunu söyledi. Her gittiği yerin yöneticileriyle bir araya gelerek kendisini tanıtan Mcgarrıty, ihtiyaçlarını da sponsorlar vasıtasıyla karşılıyor. Bisiklet turunu ne zaman tamamlayacağı sorusuna da Mcgarrıty, “Ömrümün sonuna kadar” cevabını verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir