YEREL HABERLER - 12 Ocak 2012 Perşembe 15:53

FUTSAL AVRUPA ŞAMPİYONASI KAYSERİ`DE YAPILACAK

A
A
A
FUTSAL AVRUPA ŞAMPİYONASI KAYSERİ`DE YAPILACAK

Mayıs ayında yapılması planlanan Avrupa Futsal Şampiyonası’nın Kayseri’de yapılacağı öğrenildi. Uluslar Arası Engelliler Spor Federasyonu ve Görme Engelliler Federasyonu heyeti Kayseri’de yaptığı incelemeler sonrasında Vali Mevlüt Bilici’yi ziyaret etti.
Vali Mevlüt Bilici’yi ziyarete Uluslar Arası Engelliler Spor Federasyonu Birliği İBSA Başkanı Carlos Campos, Görme Engelliler Federasyonu Asbaşkanı Erol Erdem, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ekici, Görme Engelliler Milli Antrenörü Niyazi Metin birlikte geldi.
Görme Engelliler Federasyonu Asbaşkanı Erol Erdem, Uluslar Arası Engelliler Spor Federasyonu’nun Kayseri’deki tesisleri incelediğini ve beğendiğini belirterek, “Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ekici, şampiyonanın Kayseri’de yapılması için büyük çaba sarf etti. Mayıs ayında yapılması planlanan Avrupa Futsal Şampiyonası’nın incelemeleri tamamlandı. Şampiyonaya 10 ülkeden sporcunun katılması bekleniyor. Şampiyona 10 gün boyunca devam edecek” şeklinde konuştu.
Kayseri’nin uluslar arası organizasyonlara ev sahipliği yapacak kapasitede olduğunu bildiren Vali Mevlüt Bilici, “Geçtiğimiz yıllarda da uluslar arası bir çok şampiyona Kayseri’de düzenlendi” diye konuştu.
Uluslar Arası Engelliler Spor Federasyonu Birliği İBSA Başkanı Carlos Campos ise Kayseri’deki tesisleri incelediklerini belirterek, “Kayseri çok güzel bir şehir. Tesisler de şampiyonanın yapılması için müsait. Şampiyona Kayseri’de düzenlenecek” ifadesinde bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir