YEREL HABERLER - 17 Ocak 2012 Salı 13:44

SİLİFKE ADLİYESİNDE BAŞARILI PERSONEL ÖDÜLLENDİRİLDİ

A
A
A
SİLİFKE ADLİYESİNDE BAŞARILI PERSONEL ÖDÜLLENDİRİLDİ

Silifke Adalet Sarayında görevlerinde üstün başarı gösteren ve 25 ile daha fazla görev süresini dolduran personellere başarı ve teşekkür belgesi verildi.
Adalet Komisyonu Başkanlığınca yapılan değerlendirmede sunulan hizmetin etkinlik ve kalitesinin yükseltilmesinde başarı gösterenlere başarı belgesi, adliyede 25 yıllık hizmet süresini dolduranlara teşekkür belgesi ile çeşitli hediyeler adliyede düzenlenen törenle Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim İlhan, Cumhuriyet Başsavcısı Vekil Öztürk, Cumhuriyet Savcıları ve hakimler tarafından verildi.
Komisyon Başkanı İlhan, belge töreninde yaptığı konuşmada, adliyede görevli tüm personellerin görevlerini en iyi şekilde yaptığını kaydetti.
Yaptıkları hizmetlerden dolayı bazı personelleri ödüllendirdiklerini ifade eden İlhan, bundan sonraki süreçte de diğer personelleri de ödüllendirmeye devam edeceklerini belirtti.
Kendileri için tüm personellerin başarılı olduğunu vurgulayan İlhan, "Görevlerini en iyi şekilde yapan tüm personellerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Silifke adliyesinde ilk defa böyle bir tören düzenledik. Bundan sonra da diğer personellerimizi ödüllendirmeye devam edeceğiz" dedi.
Cumhuriyet Başsavcısı Vekil Öztürk de belge törenindeki konuşmasında, yeni adliye binasına 2011 yılında taşındıklarını hatırlatıp, görev yapan tüm personele yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.
Adliye’de yapılan törenin ardından, Silifke adliyesinde görev alan herkes adliye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Düzenlenen törende ise Adliyede görev yapıp görevlerinde başarı gösteren Mustafa Zayim, Gündüz Kıvanç Avcılar, İsmet Bulut, Halime Taş, Sırrı Bakırtan, Murat Bal, Funda Yılmaz, Adem Bakla, Nilgün Aydın, Şeref Durak, Nesrin Çolak, Zafer Taş, Günay Koçak, İsmail Tosun’a başarı belgesi, 25 yıl ve daha fazla görev yapan İsmet Bulut, Ali Çelik, Mustafa Zayim, Naciye Nezahat Kır, Yaşar Karabacak, Emin Taş, Mürsel Topbaş, Şükrü Gökten’e teşekkür belgesi, Yüksek Seçim Kurulunda görevli Seçim Müdürü Durdu Kurnaz’a başarı belgesi, Orhan Sandal’a ise teşekkür belgesi verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Vali Tavlı: “Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin rızalarını almayı boynumuzun borcu olarak görüyoruz” SAMSUN (İHA) – Samsun Valisi Orhan Tavlı, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olmayı ve rızalarını almayı boynumuzun borcu olarak gördüklerini söyledi. Vali Orhan Tavlı ve Eşi Ayşe Tavlı, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ve protokol üyeleriyle birlikte 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. “Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin rızalarını almayı boynumuzun borcu olarak görüyoruz” Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonda yapılan iftar programında konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Şehitlik ve gazilik mertebeleri bizim inancımızda ve kültürümüzde çok önemli olduğu gibi aynı şekilde şehit yakını olmak da büyük bir gurur ve iftihar vesilesidir. Dolayısıyla bizler de şehitlerimizin emaneti olan siz kıymetli şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanlarında olmayı ve rızalarını almayı boynumuzun borcu olarak görüyor, sizleri kalbimizin en müstesna köşesinde misafir etmeyi şeref biliyoruz. Şehitlerimize ve gazilerimize olan şükran borcumuzu ödemenin en güzel yolunun buradan geçtiğine inanıyor ve bunun için gayret gösteriyoruz” dedi. “Sizlere ve milletimizin huzuru, devletimizin bekası, geleceğimizin güvencesi için vazife yürüten kahraman askerlerimize ve tüm güvenlik güçlerimize de şükran borçlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye Vali Tavlı, konuşmasının devamında ise şunları söyledi: “Rabbim tüm kahramanlarımızı korusun, ayaklarına taş değiştirmesin. Sizlere sağlıklı, huzurlu ve hayırlı uzun ömürler versin. Çanakkale’de, Kıbrıs’ta, Kore’de, 15 Temmuz gecesinde ve vatan toprağımızın her karışında, bayrağımıza, vatanımıza, aziz milletimize ve kutsal değerlerimize sahip çıkan isimsiz kahramanları ve kahramanlık destanı yazarken hiç düşünmeden canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, aziz vatan evlatlarını rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bu vesileyle vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için can veren Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş Gazilerimizi bir kez daha rahmetle yâd ediyor, hayatta olan Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim şehitlerimizin ruhunu şad, mekânlarını cennet, makamlarını âli eylesin."