DÜNYA - 16 Ocak 2012 Pazartesi 12:56

TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL SÜPER LİGİ

A
A
A
TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL SÜPER LİGİ

Tekerlekli Sandalye Deplasmanlı Basketbol Süper Ligi’nde Kardemir D.Ç Karabükspor 2011-2012 sezonunda ilk 7 haftada beşinci galibiyetini elde etti. Karabükspor Bedensel Engelliler Antrenörü Can Aksu, bu hedeflerinin ilk içinde yer almak olduğunu söyleyerek, "Bu sezonda diğer sezonlar gibi istikrarlı bir çizgimiz var ve hedefimiz ilk iki içinde yer almak" dedi.
Ligden en son dün deplasmandan Şanlıurfa Bedensel Engellileri 78-70 mağlup ettiklerini anımsatan Antrenör Can Aksu, şunları söyledi:
"Ligde karşılaştığımız 7 maçtan beşinden galip ayrıldık. İki mağlubiyetimizi de Galatasaray ve Beşiktaş karşısında aldık. Devrenin bitmesine iki maç kaldı. Bu hafta deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediye ve ardından sahamızda Karagücü ile maçlarımız var. Bu maçlardan galip ayrıldığımız takdirde ikinci yarı fikstür avantajıyla ilk içinde yer almak için mücadele edeceğiz. Şuan 12 puan ile üçüncü sırada yer alıyoruz. Lider Galatasaray’ın 14, Beşiktaş’ın ise 13 puanı var. İkinci yarı fikstür avantajı bizden
yana ve 9 karşılaşmadan 5’i iç saha maçımız."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir