YEREL HABERLER - 22 Ocak 2012 Pazar 14:59

SP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ZONGULDAK’A GELDİ

A
A
A
SP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ZONGULDAK’A GELDİ

Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Zonguldak’a geldi.
Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, parti binasında SP Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Püren ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte bir araya geldi. Düzenlenen toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Gençlik Seferberliği programları dahilinde ülkemizin dört bir yanını karış karış gezerek çalışmalarda bulunuyor, gençlerimizle, büyüklerimizle, kanaat önderleriyle, ilim ve bilim adamlarımızla bir araya geliyoruz. Ülkemizin ve milletimizin geleceğinin selametini sağlamak, ‘Yaşanılabilir Bir Türkiye’yi, ‘Yeniden Büyük Türkiye’yi’ ve ‘Yeni Bir Dünyayı’ kurmak için elimizden ne gelmesi gerekiyorsa onu yapıyor, canla başla çalışıyoruz” dedi.
SP Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aydın daha sonra, “Yaşanan olayların, bulunduğumuz halin, iç yansımalarına bakarsak, söz söyleyecek, kenarda köşede bekleyecek vakit kalmamıştır. Gençliğimiz her geçen gün ahlaki ve manevi yönden karanlık bir girdabın içine sokulmaktadır” diyerek açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Bundan dolayıdır ki gençliğimizin bu girdaba girmesi demek milletlimiz için sabahı olmayan bir geceyi yaşamak demektir. Bunun önüne acilen geçilmeli kötüye gidişatın mutlaka biran önce durdurulmalıdır. Bunu yapacak tek hareket, söz söyleyecek, akan kalabalıklara ‘Durun ey kalabalıklar. Bu cadde çıkmaz sokak’ diyecek tek ses Milli Görüş’ün sesidir. Saadet Partisi’nin yiğit, fedakar, gayretli mensuplarının sesidir. Neden bu sesi çıkartıyoruz? Neden bugün bu çalışmaları yapıyoruz? Neden bu hareketin adını ‘Gençlik Seferberliği’ olarak ilan ediyoruz? Gençliğimiz kendi kimliğinden, maneviyatından uzaklaştırılarak, oyun salonlarına ve benzeri bataklıklara çekilmektedir. Böylelikle dış tezgahların, kirli elleri ile planlarla, oyunlarla büyük bir milletin geleceği kökünden dinamitlenmek istenmektedir. Yani; ahlak ve maneviyat yok edilmek, gençliğimiz şekilsiz, kalıpsız, kimliksiz, kişiliksiz hale getirilmek istenmektedir.Yaşanan bunca kötülüklerin engellenmesi için ve bu kötü gidişata dur diyebilmek için bizler yollara düştük. Bizim için genç, bir ülkenin geleceği, yarını, umutları, hayalleri, motoru ve en büyük gerçeğidir. Nasıl bir gelecek isteniyorsa, gençlik o şekilde düzenlenmeli, eğitilmeli, hazırlanılmalıdır. Unutulmamalıdır ki, şimdi kendi ellerimizle verdiğimiz eğitimimizle, gayretlerimizle, mücadelemizle hazırladığımız gençlik karşımıza gelecek olarak çıkacaktır. Yani ne ekilirse o biçilecektir. Merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın dediği gibi, ‘Bir ülkenin gücü, tankı, topu, parası değil, imanlı evlatlarıdır’. İşte bu önemden dolayı Milli Görüş ilk yola çıktığından beri değişmez, değiştirilmez ve değiştirilmesi dahi düşünülemez bir kuralı, ilkesi vardır, oda ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ dır’. Gençliğimizin inşasının temeli ahlak ve maneviyat harcı ile atılmalıdır. Bundan dolayıdır ki temelinde İslam olmayan bir gençliğin inşası, kaçak yapılmış bir binanın makus kaderi gibi çökmeye mahkumdur. Temelinde ahlak ve maneviyat olan bir gençlik, elbette ki sinesinden Ulubatlı Hasanları, Fatih’leri, Yavuz’ları, Erbakan’ları çıkaracaktır. Aksi durum düşünüldüğü zaman kafa kesenleri, ana babaya itaat etmeyenleri, devletinin bekasını, geçmişinin rızasını düşünmeyenleri görmek kaçınılmaz olacaktır. Biz, Milli Görüş Gençliği olarak geçmişi, geleceği, dünü ve bugünü çok iyi biliyoruz. Bunun için durum ne olursa olsun gelecekten asla ümit kesmiyoruz. Bakıyor ve görüyoruz ki, tablo nettir. ‘Gelecek Gençlikte, Gençlikse Milli Görüş’tedir’. Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak, yüreğinde bu hissiyatı taşıyan, bende bu seferberliğin içerisinde olmalıyım diyen herkesi, bu seferberliğe davet ediyoruz. Çağrımız açıktır ve yüreğinde geleceğin inşasına karşı bir derdi olan herkesedir. Zafer yakındır ve zafer inananlarındır” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya 15 metrelik uçurumdan uçtular, hayatlarını ağaç kurtardı Antalya’da yaklaşık 15 metrelik yükseklikten uçarak bir ağacın üzerine düşen otomobildeki karı koca emekli öğretmen, itfaiye ekiplerinin film gibi operasyonuyla kurtarıldı. Kaza, saat 19.30 sıralarında Kepez ilçesi Antalya Bulvarı üzerindeki seyir terası olarak bilinen noktada yaşandı. Alınan bilgiye göre, Hasan T. (68) idaresindeki 60 HF 563 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce demir bariyerlere çarptı ardından yaklaşık 15 metre yükseklikteki uçurumdan bir ağacın üzerine oradan da toprak zemine düştü. Kazayı gören vatandaşlar, araçta bulunan sürücü ile eşi Gülseren T.’yi (68) araçtan çıkardılar. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Hastanede tedavi altına alındılar Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, kaşık sedyeye alıp halat yardımıyla yukarı çıkardı. Çifi, ambulansla kaldırıldıkları Antalya Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı. Çiftin bilinçlerinin yerinde olduğu öğrenildi. Hurdaya dönen araç ise vinç yardımıyla bulunduğu noktadan alındı. "Ağaç olmasaydı muhtemelen ölürlerdi" Kazanın görgü tanıklarından Burak Ürün, "Araba fren sıkarken aşağıya uçtuğunu gördüm. O anda yardıma gidip yaralıları çıkarmaya çalıştım. O ağaç olmasaydı araba aşağı yuvarlanacaktı. Ağaç sayesinde kurtuldular" dedi. Yaralı çifti araçtan çıkarmaya yardım eden bir vatandaş da, "Teyzeyle amcayı çıkardık sonrasında ambulans ekibi ile itfaiye ekibi geldi. Sedye ile buradan çıkarmak 2,5 saat sürdü. 5 metre ileriden uçmuş olsalardı muhtemelen ölürlerdi. Çünkü onları kurtaran ağaç oldu" diye konuştu.