YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 10:03

SÜRÜCÜLER DİKKAT

A
A
A
SÜRÜCÜLER DİKKAT

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanı’ndaki inşaat nedeniyle Cengiz Toytunç Caddesi’nin, Fahrettin Altay Caddesi ile 413. Sokak arasındaki bölümü, 13 Ocak Cuma günü trafiğe kapatacak. Sürücüler, bir ay sürecek çalışma nedeniyle oluşturulan alternatif güzergah konusunda uyarıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanı’ndaki katlı otopark ve yeni bir kent meydanı oluşturma projesi kapsamındaki inşaat çalışmaları nedeniyle Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi’nin, Fahrettin Altay Caddesi ile 413. Sokak arasındaki bölümü araç trafiğine kapatılacak. Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde (UKOME) oybirliğiyle alınan karara göre, 13 Ocak Cuma günü başlayacak çalışmaların 12 Şubat Pazar günü bitirilmesi hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yeni trafik düzenlemesi nedeniyle oluşturulan alternatif güzergaha uyulması konusunda sürücü ve yayalara uyarıda bulundu.
ALTERNATİF GÜZERGAHLAR
Belirtilen tarih aralığında, yıkılan Kız Meslek Lisesi güneyinde bulunan Ali Çetinkaya Caddesi’nin 413. Sokak ile Fahrettin Altay Caddesi arasındaki raylı sistem hattının kuzeyinde bulunan kaldırımın geçici olarak yaya trafiğine kapatılarak tek şeritli olarak doğu istikametinde çalışacak şekilde taşıt yolu olarak düzenlenecek. Yayaları karşı kaldırıma yönlendirmek amacıyla gerekli bilgi ve yön tabelaları belirtilen güzergahlara konulacak. Raylı sistem hattına araçların geçişini önleyecek şekilde fiziki engeller konulacak. Fahrettin Altay Caddesi kesişiminde, araçların sağa ve sola dönüşlerini sağlayacak düzenleme yapılacak ve caddenin, Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi ile Ali Çetinkaya Caddesi arasındaki bölünmüş yolun güney istikametinde çalışan kısmı, kuzey istikametinde çalıştırılacak.
2000 PLAZA’DAN CEBESOY’A DÖNÜŞ
Doğu Garajı Kavşağı’nda Cebesoy Caddesi istikametine gidecek araçların raylı sistem araçları geçişinde durdurulmasını sağlamak amacıyla görevli bulundurulacak. Arık Caddesi yönünden gelen araçlar, 2000 Plaza Kavşağı’ndan Recep Peker Caddesi’ni kullanarak, Cebesoy Caddesi’ne yönlendirilecek. 2000 Plaza Kavşağı’ndan, Hüsnü Karakaş Caddesi girişinin tek şerit araç geçişi olacak şekilde kapatılacak. Hüsnü Karakaş Caddesi’nin Merkez Bankası güneyinde bulunan 1252 Sokak kısmından araçların kuzey istikametine geçişleri yasaklanacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir