YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 20:40

KADEF`TEN TİRİT GECESİ

A
A
A
KADEF`TEN TİRİT GECESİ

Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) tarafından ’tirit gecesi’ düzenlendi.
Federasyon binasında yapılan geceye Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, dernek başkanları ve basın mensupları katıldı.
Tirit gecesinde konuşma yapan KADEF Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz, "Geçen seneki tirit gecemizi Gazi Sosyal Tesisleri’nde düzenledik. Düzenlediğimiz gecede 600 kişilik yere 2 bin kişi geldi ve geniş katılım olmuştu. Bugünkü tirit gecesini de sadece gazeteci arkadaşlarımıza düzenledik" dedi.
Tirit gecesindeki amaçlarının sohbet ve bir arada bulunak olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "KADEF’in basına düzenlediği organizasyonda birlikteyiz. Tirit, kışın ve uzun gecelerin değişmez lezzetidir" diye konuştu.
İlk defa tirit yediğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "KADEF’in diğer derneklere Samsun’da önemli bir fark attığını görüyorum. KADEF diğer derneklere örnek olması gereken çalışmalara imza atıyor" şeklinde konuştu.
Vezirköprü ilçesinde de tirit yapıldığını dile getiren Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, yaptıkları tiritlerin Kavak ilçesi gibi lezzetli olmadığını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir