DÜNYA - 20 Ocak 2012 Cuma 12:31

SPOR TOTO 3. LİG

A
A
A
SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarının ilk maçı için yarın Trabzon’a gidecek.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Akçabat Sebatspor maçı hazırlıklarını bugün tamamladı. Yarın Trabzona gidecek olan Sarı-kırmızılı ekip Saylan Otel’de kampa girecek.
Kulübün Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, "Yapılan son antrenmanla hazırlıklarımız bitti. Cumartesi günü uçakla Ankara’ya ordan da Trabzon’a geçeceğiz. Antalya kampımız ve bir haftalık Akçabatsebatspor hazırlıklarımız mükemmel geçti. Kadromuza Eyyüpspor’dan Azem Yavuz, Güray Gündoğdu ve Semih Saygun’u kattık. Alt yapımızdan Mahsun Toker ile Gamgin Dünen’i de kadromuza dahil ettik. Zirve yarışındaki iddiamızı sürdürmek istiyoruz." dedi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, "Ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda oynayacağımız maça umutlu gidiyoruz. İşimizi fazlasıyla sıkı tutacağız. Bu maçımızdan galibiyetle dönersek bizim için ileriki maçlar için büyük bir moral ve motivasyon olur" ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir