ASAYİŞ - 16 Ocak 2012 Pazartesi 15:18

YOLCU MİNİBÜSÜ KÖPRÜDEN UÇTU: 12 YARALI

A
A
A
YOLCU MİNİBÜSÜ KÖPRÜDEN UÇTU: 12 YARALI

Kahramanmaraş’ta meydana gelen trafik kazasında bir yolcu minibüsü tren raylarının üzerindeki köprüden uçtu. Kazada 3’ü ağır 12 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre kaza, Kahramanmaraş-Adana karayolu tren rayları üzerindeki köprüde meydana geldi. 46 M 0054 plakalı minibüsün sürücüsü Mehmet Kartal, köprü üzerine geldiği esnada bir çukurla karşılaştı. Yağmur nedeniyle su dolan çukura düşmemek için manevra yapan sürücü, minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun kenarındaki bariyerlere çarpıp aşağı düştü. Minibüsün yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağı düştüğünü gören vatandaşların durumu polise, 112 acil servise ve itfaiyeye bildirmesinin
ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslar ve yoldan geçen bazı minibüslerle Kahramanmaraş Devlet Hastanesi ve Yenişehir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Yaralıların kimlik bilgileri şöyle: Mehmet Kartal, Lütfü Avcı (38), Fatma Nar (26), Zehra Can Nar (7), Fatih Çatalbaş (18) ve Bayram Gül (27), Fatih Bağrıaçık (37), Bülent Telli (24), Osman Kurt (58), Ahmet Koç (21), Hamza kızıl (27) ve Hüseyin Baykuş (34)
Bu arada kazadan yaralı olarak kurtulan Fatma Nar (26) aynı kazada yaralanan kızı Zehra Can Nar’ı (7) düşünerek gözyaşı döktü. 112 ekipleri tarafından sedyeyle taşınan yaralı anne, "Zehra’ma ne oldu. Onun durumu nasıl" diyerek ağıtlar yaktı. Yaralı anneyi 112 ekipleri, "Biz gözümüzle gördük kızını hastaneye götürdüler. Hiçbir şeyi yok" diyerek teselli ettiler. Kaza yerine gelen Fatma Nar’ın eşi olduğu öne sürülen bir kişi de karısını yaralı olarak görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Gözü yaşlı adamı ise
vatandaşlar teselli etti.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir