YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 15:42

ŞAYPA`DAN BOZÜYÜK`E ALIŞVERİŞ MERKEZİ

A
A
A
ŞAYPA`DAN BOZÜYÜK`E ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Perakende sektörünün Bursa’daki lider firmalarından olan ŞAYPA, Bilecik’in Bozüyük ilçesine alışveriş merkezi açtı.
İsmet İnönü Caddesi üzerine açılan alışveriş merkezinin açılışına, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bozüyük Kaymakamı Oktay Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Necati Özensoy, ŞAYPA Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş, Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Nizamettin Çam, MHP Bozüyük İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu, ŞAYPA Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurlu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Alışveriş Merkezi’nin açılışında konuşan Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, bir Bursa markası olan Şaypa’nın Bilecik’e gelmiş olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, mağazanın Bozüyük’e hayırlı olmasını diledi. Açılışta söz alan MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy da, Şaypa’nın Bursa’da geliştiğini, büyüdüğünü ve kalitesiyle kendini kabul ettirdiğini söyledi. Yatırımlarıyla Şaypa’nın artık Bursa’ya sığmadığını da kaydeden Özensoy, komşu il Bilecik’te açılışı yapılan mağazanın Bozüyüklüler’e hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Şaypa’nın yıllardır yatırımlarıyla Bursa’ya kattığı değerleri bundan böyle Marmara Bölgesi’ne taşıyacağını vurgulayan Yusuf Şaylı ise "Gerek istihdam gerekse de bölgesel olarak çalıştığımız tedarikçilerimizle ekonomiye kattığımız değeri Bozüyük’e taşımanın gururunu yaşıyoruz. Bugün 2 bin 200 çalışanı, 52 mağazası ve yılda 25 milyon ziyaretçisiyle Şaypa, bir Türkiye markası olma yolunda hızla ilerlemektedir" diye konuştu.
Açılış, protokol erkanı tarafından kurdele kesimi ile gerçekleştirildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir