YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 14:36

TEPEBAŞI BELEDİYESİ GAZETECİLERE 10 OCAK GECESİ DÜZENLEDİ

A
A
A
TEPEBAŞI BELEDİYESİ GAZETECİLERE 10 OCAK GECESİ DÜZENLEDİ

Tepebaşı Belediyesi, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle basın mensuplarına Trakya Restoran’da bir akşam yemeği verdi.
Yemekte konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, gazetecilerin bugün içinde bulunduğu sıkıntılardan bahsederek tüm baskı ve hukuksuzluklara rağmen bu ülkenin insanlarına bıkmadan doğruları anlatacak onurlu kalemler var olmaya devam edecektir dedi.
Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği gecede açılış konuşmasını yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün tarihçesine vurgu yaparak bugün artık gazetecilerin hak arama mücadelesinin zorlaştığını belirtti. Başkan Ataç, farklı görüşlerin dile getirilmesine tahammülü olmayanların demokrasi adına açtıkları yaraların onarılmayacak bir hal aldığını belirtti.
Gecede bir konuşma yapan Gazeteciler Cemiyeti Eskişehir Şubesi Onursal Başkanı Hüsnü Arslan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bayram olarak kutlayan Bülent Ecevit’e saygılarını sunarken Türkiye’nin gazetecilik adına uluslararası arenada iyi bir karneye sahip olmadığını vurguladı.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, gecede Gazeteciler Cemiyeti Eskişehir Şubesi Onursal Başkanı Hüsnü Aslan’a çiçek takdim etti. Gazeteciler gecede gönüllerince eğlenerek keyifli bir gece geçirdiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir