YEREL HABERLER - 08 Şubat 2012 Çarşamba 17:36

GENÇ`TE YOĞUN KAR YAĞIŞI

A
A
A
GENÇ`TE YOĞUN KAR YAĞIŞI

Bingöl’ün Genç İlçe Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, dün gece boyunca aralıksız devam eden kar yağışı sonrası başlatılan temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.
Genç’te iki günden beri aralıksız yağan kar ilçeyi adeta beyaz bir battaniye gibi örttü. İlçenin yüksek kesimlerinde 1 metreyi bulan kar kalınlığı, ilçe merkezinde ise yarım metreyi geçti. Kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, akşam etkili kar yağışının ardından karla mücadele çalışması başlattıklarını belirtti. Kar temizleme çalışmalarını gece geç saatlere kadar yerinde takip eden Başkan Ariç, ’’Vatandaşlarımızın ve sürücülerin sabah iş yerlerine giderken
mağdur olmamaları için çalışmalarımıza akşam saatlerinde başladık ve sabaha kadar aralıksız devam ettik. Karla mücadele çalışmalarımız gün boyu devam edecektir’’ dedi.
Başkan Ariç, "İki türlü karla mücadele çalışması yapıyoruz. Biri araçlarımızla, diğeri ise personellerimizle kürek ve diğer araçlarla yapıyoruz. Şu anda tüm karla mücadeleyi gerek araç gereç olsun, gerekse personel olsun kendi ekiplerimiz yapıyor. Yükleyicilerimiz, greyderlerimiz ve kamyonlarımız hazır. Karla mücadeleyi tekrar baştan alıyoruz. Kar temizlemesi yaptığımız alanlarda vatandaşlarımızın araçlarının park sorunu var. Eğer vatandaşlarımız karla mücadelenin yapıldığı alanda araçlarını bulunduğu
yerden kaldırırsa çok daha hızlı karla mücadele yapacağız. Hem de ikinci ve üçüncü kez aynı noktadan kar almamış olacağız" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir