YEREL HABERLER - 09 Ocak 2012 Pazartesi 14:19

BELEDİYE İŞ SENDİKASI, BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARETİ DEĞERLENDİRDİ

A
A
A
BELEDİYE İŞ SENDİKASI, BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARETİ DEĞERLENDİRDİ

Bartın Belediye İş Sendikası temsilcileri, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a yaptıkları ziyareti değerlendirdi.
Belediye İş Sendikası temsilcileri Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek belediye personeline maaş, ikramiyeleri ve sosyal haklarının zamanında ödenmesi ve bu konuda göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür etti. Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan, Bartın iş yeni temsilciliği temsilcileri, İsa Öztürk, Recai Işık, Zonguldak Şube Yönetim Kurulu üyesi Sedat Karbuz ve Zonguldak Şube Disiplin Kurulu üyesi İlyas Gazek, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Belediyesi İş Sendikası Baş Temsilcisi İsa Öztürk, "’Türkiye’de birçok belediyenin, işçisinin, personelinin maaşını bile ödeyemez bir durumda iken, Bartın Belediyesi örnek bir belediye anlayışına sahip oldu. Bir taraftan borç öderken, diğer taraftan öz kaynaklarını çok iyi bir şekilde kullanarak, Bartın’a yakışır bir şekilde hizmet vermekte olan bir belediye, belediye personelinin maaşları, ikramiye ve sosyal haklarının gününde ödeniyor. Torba yasa ile belediyeden başka kurumlara giden işçi arkadaşlarımızın tüm alacaklarının da ödendiğini ve son olarak da nema alacaklarını ödeyerek hiç alacaklarının kalmadı Türkiye’de çalışanlarına hiçbir borcu olmayan ender belediyelerden biri olduğunu göstermiştir. Önümüzde yeni bir toplu sözleşme görüşmeleri var. Belediyenin mali durumu dikkate alınarak, çalışanlarımızın yaşam şartlarını iyileştirmek için, bu sözleşmenin de iyi bir şekilde noktalanacağına inanıyoruz" dedi.
Belediyesi İş Sendikası Baş Temsilcisi İsa Öztürk, "Belediyede görev yapan personelin alın teri kurumadan hakkını ödeyen ve çalışanlarına büyük değer veren işçi dostu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Bartın temsilcileri olarak ve çalışanların aileleri adına, çalışanlarım işçi arkadaşlarımızın adına teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar, genellikle güney, güneydoğu kesimlerinde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-80 km/saat) şeklinde esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde ve akşam saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 23 İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 26 Adana: Parçalı ve az bulutlu 38 Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 Samsun: Parçalı ve az bulutlu 27 Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 29 Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 25 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 32