YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 16:21

MEDICANA, SAMSUNPORT İLE SAĞLIK ANLAŞMASI İMZALADI

A
A
A
MEDICANA, SAMSUNPORT İLE SAĞLIK ANLAŞMASI İMZALADI

Medicana Samsun Hastanesi, Samsunport ve Ceynak Lojistik Ticaret A.Ş. ile sağlık anlaşması imzaladı.
Yapılan protokol, Medicana Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan ve Samsunport Yönetim Kurulu Üyesi Berzan Avcı arasında imzalandı. Medicana Samsun Hastanesi ve Samsunport arasında imzalanan protokole göre; tüm çalışanlar, çalışanların bakmakla yükümlü olduğu 1.dereceden aile bireylerinin sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi için kapsamlı bir sağlık hizmeti anlaşması yapıldı. Sağlık hizmeti anlaşması kapsamında, Samsunport ve Ceynak Lojistik ve Ticaret A.Ş. şirketleri çalışanları ve bakmakla yükümlü oldukları 1. dereceden aile bireyleri, Samsun ve Karadeniz Bölgesi’nin en büyük hastane yatırımlarından Medicana Sağlık Grubu’nun kaliteli sağlık hizmetiyle buluşuyor.
Yapılan protokol kapsamında bilgi veren Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan,
“Medicana Samsun Hastanesi açıldığı günden itibaren yapmış olduğu kurumsal sağlık anlaşmalarına Samsunport ve Ceynak Lojistik Ticaret A.Ş. ile bir yenisini eklemiş oldu. Hastanemiz Samsun ve Karadeniz Bölgesi’nin en kapsamlı sağlık yatırımı. Sunmuş olduğumuz sağlık hizmetini geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla yapmış olduğumuz sağlık hizmet protokolleri planlamaktayız. Yapmış olduğumuz protokolün sonuncusunu da Samsunport ve Ceynak Lojistik ve Ticaret A.Ş. ile imzaladık. Hastanemiz tüm branşlarda vermiş olduğu hizmeti, çağdaş teknolojik altyapısı ve alanlarında uzman hekim kadrosuyla hastalarına sunmaktadır. Kaliteli sağlık hizmetimizi uygun ekonomik koşullarla Samsun ve bölge halkının hizmetine sunuyor olmak en önemli önceliklerimiz arasındadır. Medicana Hastaneler Grubu’nun mevcut yönetim kapasitesi, bilgi teknolojileri alt yapısı, kalite-akreditasyon gücü ve medikal turizmde almış olduğu mesafe Medicana Samsun Hastanesi’nin bölgede lider sağlık kuruluşu olma sürecini güçlendirmektedir. Bu doğrultuda hizmetlerine devam eden hastanemiz; yapmış olduğu kurumsal sağlık hizmet anlaşmalarına her gün bir yenisini ekleyecektir” dedi.
Samsunport ve Ceynak Lojistik Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Berzan Avcı, “Medicana Samsun Hastanesi ve şirketlerimiz arasında yapmış olduğumuz sağlık hizmetleri anlaşması bizleri oldukça memnun etmiştir. Çalışanlarımızın ve bakmakla yükümlü oldukları aile bireylerinin; tüm sağlık hizmet aşamalarını, tüm hizmet branşlarını aynı çatı altında bulunduran, kaliteli sağlık hizmeti anlayışını benimsemiş olan Medicana Samsun Hastanesi’nden alırken; sağlık ihtiyacı gibi önemli bir konuda çözüm ortağımız olan Medicana Hastanesi’ni anımızda görmek bizleri onurlandırmıştır” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir