YEREL HABERLER - 04 Ocak 2012 Çarşamba 09:23

SELÇUK UMUT YOLCULUĞUNDAN DÖNDÜ

A
A
A
SELÇUK UMUT YOLCULUĞUNDAN DÖNDÜ

Muğla’nın Dalaman ilçesinde doğuştan özürlü olan ve annesi 5 bin TL ameliyat parasını temin edemediği için 15 yıldır yatağa mahkum yaşayan Selçuk Eroğlu, yürüyebilmek için Aydın’da olduğu ameliyatın ardından evine döndü.
İşadamı Toygun Koyuncu, Dalaman Kaymakam Yılmaz Şimşek ve Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz bir araya gelip Selçuk’un ameliyat masrafı, konaklama ve yol masraflarını karşılayacaklarını belirtmeleri üzerine; Kaymakam Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Sedat Yılmaz ve Toygun Koyuncu Selçuk’un ameliyat olup, yürümesi için 24 Aralık tarihinde Aydın’da özel bir hastaneye gönderilmişti.
Aydın’da özel bir hastanede iki ayaklarına 8 er kas ilave eden Prof. Dr. Emre Çullu Selçuk Eroğlu’na 5 gün hastanede gözetim altında tutup, taburcu edilerek evine gönderildi.
Yapılan ameliyat hakkında bilgi veren anne Sultar Er; “ 24 Aralık günü Kaymakam Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, İş adamı Toygun Koyuncu yerel gazete sahibi Necati Kambur bizi uğurlayarak Aydına gönderdiler. Bir gün içinde bütün tahlilleri yapılarak, Prof. Dr. Emre Çullu tarafından başarılı bir ameliyat sonunda oğlumun her iki ayaklarına 8 er kas ilave edilip, alçıya alında. Alçıları 45 gün sonra Prof. Dr. Emre Çullu tarafından alınacak. Ayaklarının doğru durması içinde bir alet konulacak. Altı ay sonrada fizik tedavilerine başlayacağız. Şu anda iki ayakları alçılı durumdadır. Selçuk yan dönemediği için zaman zaman sıkın çekmektedir. Bunu katlanacağız. Amacımız oğlumun yürüyerek kendi ihtiyaçlarına karşılamasıdır. Annem ve ablam yanımda bulunuyorlar. Onları yardımı ile bu sıkıntıyı atlatacağız.Bizleri yardımlarını esirgemeyen Kaymakamımız Yılmaz Şimşek’e Belediye Başkanı Sedat Yılmaz’a, İş adamı Toygun Koyuncuya ve yerel gazete sahibi Necati Kambur’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir