YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 14:06

BAŞKAN ÖZTÜRK: "ÖZEL OKULLARIMIZIN GÜÇLÜ OLMASI BİZİ MUTLU EDER"

A
A
A
BAŞKAN ÖZTÜRK: "ÖZEL OKULLARIMIZIN GÜÇLÜ OLMASI BİZİ MUTLU EDER"

Akdeniz Koleji Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ü ziyaret etti.
Öztürk, Akdeniz Koleji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aycan Aktürk, yönetim kurulu
Üyesi Sevinç Gen ve Eğitim Koordinatörü Esat Ergün’ün ziyaretinde, eğitim öğretimin önemine dikkati çekti.
Eğitim öğretimin kalitesinin bir ülkenin gelişmişlik göstergelerinde önemli bir kriteri oluşturduğunu belirten Başkan Öztürk, "Özel okullarımızın güçlü olması bizi mutlu eder. Devlet okullarımızın d a özel okullarımızın da her zaman yanındayız" dedi.
Akdeniz Koleji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aycan Aktürk ise, devletin özel okullara destek sağlaması gerektiğini belirterek, "Çünkü, özel okul sayısı ne kadar çok olursa devletin sırtındaki yük o kadar azalır. Biz okulu kuruyor, araç-gereç sağlıyor, öğretmen ve personel görevlendiriyoruz. Oysa, devlet tek bir öğrenci için yılda 4 bin dolar harcıyor. Buna karşılık elektrik ve su için bile ticarethane tarifesi üzerinden ödeme yapıyoruz" diye konuştu.
Aktürk, kaliteli eğitim-öğretimle geleceğin teminatı öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırladıklarını , sosyal etkinliklerle onları motive ettiklerini, düzenledikleri kariyer günleriyle de başarılı meslek sahiplerinin deneyimlerini çocuklarla paylaşmalarına fırsat tanıdıklarını vurguladı.
Aktürk, düzenledikleri kariyer günleri kapsamında Başkam Öztürk’ü de okullarında konuk etmek istediklerini kaydetti.
Eğitim Koordinatörü Esat Ergün ise, Seyhan sınırları dahilinde bulunan birkaç okuldan biri olduklarını belirterek, "Biz de özel okul olduğumuz halde özel okul sayısı daha da artsın istiyoruz. Rekabet her zaman daha kaliteli eğitim ve öğretimin yolunu açar. Eğitim ve öğretimde sizlerle her zaman işbirliği yapmaya hazırız" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir