ASAYİŞ - 08 Şubat 2012 Çarşamba 13:01

ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ EMNİYETİN ÖNÜNE PARK EDİNCE YAKALANDI

A
A
A
ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ EMNİYETİN ÖNÜNE PARK EDİNCE YAKALANDI

Bursa’da gözaltında yakını olduğunu belirten bir genç, lüks cipini Emniyet Müdürlüğü önüne park edince görevli trafik polisi ile tartıştı. Araçtaki bira şişelerini fark eden polisin yaptığı kontrolde, sürücü ehliyetsiz ve 131 promil alkollü çıktı.
Oto yıkamacılık yaptığı öğrenilen Yılmaz D. (21), annesine ait olduğu belirtilen 16 LCH plakalı lüks cipi Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki Bursa İl Emniyet Müdürlüğünün önüne park etmek istedi. Polisin uyarısına aldırış etmeyen genç, bir yakınının gözaltında olduğunu belirterek ısrarla içeriye girmek istedi. Aracın vites kolunun yanındaki bira şişesini fark eden polis, Yılmaz D.’den ehliyet ve ruhsat istedi. Ehliyetinin olmadığını belirten genç, lüks cipin de müşteriye ait olduğunu iddia etti.
Bunun üzerine yapılan kontrolde, şahsın 131 promil alkollü olduğu ortaya çıkınca araca el konuldu. Yılmaz D.’nin annesine ait olduğu belirlenen sigortası ve noter satışı bulunmayan cip çekici ile otoparka götürülürken, Yılmaz D.’ye de 738 lira para cezası kesildi. Şahıs hakkında daha önce de 3 kez ehliyetsiz araç kullanmak suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir